14. kolo
01.12.2017 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hamburger SV 0:0

Zápas mezi Freiburgem a Hamburkem vítěze nepoznal. O krůček blíže však měli ke třem bodům domácí. Ale o tom za chvíli.

Oba týmy spolu sousedí ve spodním patře tabulky, takže netřeba nijak zvlášť upozorňovat na skutečnost, že oba potřebují nutně bodovat. Jako první se pokusil rozvlnit síť soupeřovy brány Nils Petersen. Nutno dodat, že se mu to i podařilo, nicméně bohužel pro Christiana Streicha a jeho svěřence pouze z boku.

Totožně si počínal o sedm minut později Christian Günter. V 18. minutě se zrodila největší příležitost prvního poločasu. Filip Kostić z levé strany centroval a Schwolow výtečně zneškodnil pokus Aarona Hunta. Freiburgští měli v následujícím průběhu úvodního dějství balon více na svých kopačkách, avšak zmohli se akorát na nějakou tu střelu z větší vzdálenosti.

První pětačtyřicetiminutovku zakončil nepřesnou ranou Jann-Fiete Arp poté, co Janik Haberer poslal bídnou malou domů. Ten samý fotbalista po změně stran hodlal vyzkoušet pozornost Christiana Mathenii. A zřejmě by ho i pořádně potrápil, nebýt obětavého obranného zákroku Kyriakose Papadopoulose.

V 53. minutě se do vápna k Yoriku Ravetovi dostala zblokovaná střela, kterou následně doklepnul za záda hamburského gólmana. Běžel si zatancovat k rohovému praporku, aby zjistil, že gól nemůže kvůli ofsajdu platit. Ve zbytku utkání stály za zmínku akorát příležitosti Petersena a Höflera. Jenže žádná z nich se neujala, takže si oba týmy body rozdělily.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele