25. kolo
04.03.2018 18:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

SC Freiburg - Bayern Mnichov 0:4

Bayern vysoko zvítězil ve Freiburgu a upevnil si tak svou suverénní pozici na čele bundesligy. Náskok na druhé Schalke nyní činí rovných dvacet bodů a devět kol před koncem soutěže je Bayern téměř jistým mistrem Bundesligy.

Freiburgu se naopak nechtěná baráž přiblížila, neboť šestnáctý Mainz bodoval, když bezbrankově remizoval v Hamburku. Na baráž má nyní Freiburg náskok pouhých čtyři bodů, v příštím kole ho navíc čeká těžký zápas na hřišti Herthy Berlín.

Navzdory tomu, že byl Freiburg v zápase outsiderem, to byl právě on, kdo se dostal do první velké šance utkání. Ve 12. minutě se Höler ocitl z ničeho nic před brankářem Bayernu Ulreichem, míč však mezi tři tyče usměrnit nedokázal. Ve 25. minutě nahrával Hummels Müllerovi, který po několika odrazech míče od ostatních hráčů balón propal za záda brankáře Schwolowa, který si dal vlastní gól a poslal tak Bayern do vedení.

Přibližně o tři minuty později přidal bavorský velkoklub druhý gól. Tentokrát vystřelil Tolisso z velké dálky a s jeho střelou k pravé tyči brankář Schwolow nic neudělal. Ve 31. minutě střílel z voleje Alcantara, jeho střela však doletěla pouze do zámezí.

Necelých deset minut po začátku druhého poločasu přidal Bayern třetí hřebík do rakve Freiburgu. Tehdy se totiž k odraženému míči ve skrumáži před bránou domácích dostal Wagner, který míč poslal přímo do odkryté části brány. V 69. minutě poslal míč do brány Freiburgu z ostrého úhlu Thomas Müller a dal tím definitivně gólovou tečku za tímto zápasem.

Ve zbývajících dvaceti minutách se již nic zásadního nestalo a Bayern si tak veze pohodovou výhru z Freiburgu, který bude muset ve zbytku jara o udržení ještě hodně zabojovat.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Rich

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 3 Bayern Munchen

Reagovat
Rich

Fanoušci Baernu. Co si myslíte o spekulacích o možném odchodu Lewy v létě?

Za mě, pokud Lewa, tak uvažuje a skutečně bude chtít opustit klub, tak koho jako náhrada? V úvahu se mi nabízejí buď Verner nebo Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

neodejde to sou jenom kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl radsi kdyby zustal, podle me komplexnejsiho utocnika overenyho Bundesligou nesezenem. Zas na druhou stranu... pokud se nebude soustredit a snazit tak bych ho za nejaky slusny penize prodal a privedl nekoho jinyho, nejlepe asi wernera, kterej je nemec a bl hraje takze by snad rychle zapadl, nebo toho icardiho... nikdo jinej asi uplne v uvahu nepripada

Reagovat
Rich

Já i myslím, že Lewa zvažuje ten odchod, v minulých spekulacích to probíhalo normálně, ale nálada v kabině Bayernu je taková divná, Lewa se chová divně a i Heynckes ho napomínal, aby se soustředil. Samozřejmě Lewa je jeden z nejlepší útočníků na světě a pakliže by chtěl v létě opustit klub, tak by to nebyla snadná náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono asi bude dulezity i kdo dalsi ten tym doplni na kridlech... pokud lewa odejde tak se vlastne bude obmenovat temer cely utok

Reagovat
Rich

No máme Comana, z hostování se vrátí Gnabry a k tomu přibude ještě jeden, když nebudu počítat útočníka. Vypadá to, že to nakonec bude mezi Malcomem a Martinsem. Samozřejmě jsou tam i další jména, ale tihle jsou nejčastěji zmiňovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane príde. Je to takmer isté mam zdroje ktoré to môžu potvrdiť. Ale nemôžem ich tu prezradiť . Za lewandovskeho si Bayern bude pýtať 80mil a real ich zaplatí prebehne to v hotovosti.Nasledne už Bayern pošle do Londýna to prebehne prevodom 70mil za kanea.Plus tam budú nejaké bonusy za góly a tak ale to je nepodstatné.

Reagovat
Jardman

A pak si se probudil?

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplne nepodstatné či som sa prebudil keby aj ano tak mám prakticky sny ktoré sa stávajú takže si to tu nejako označ alebo odfoť a cez leto uvidíš

Reagovat
Jardman

Ok

Reagovat
Rich

Dobrý troll

Je totální nesmysl, aby přišel Kane do Mnichova, Bayern by musel vysolit víc jak 100 milionů a musel by mu dát královský plat, přičemž by v klubu vznikla nevraživost a museli by se pak zvedat i ostatním hráčům příjmy. Kane navíc je spokojený v klubu a je pod smlouvou. A navíc úplný nesmysl, aby Bayern chtěl jenom 80 milionů za Lewu, když má smlouvu do roku 2021.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele