26. kolo
10.03.2018 15:30 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Hannover 96 - FC Augsburg 1:3

Augsburg vyhrál v Hannoveru a posunul se na osmou bundesligovou příčku. Na šesté Lipsko, které však ještě svůj zápas šestadvacátého kola neodehrálo, už nyní ztrácí pouhé čtyři body.

Před Hannover se dostala Hertha, nebo například právě Augsburg. Hannover, který je nováčkem soutěže, se nyní nachází na dvanácté místě s dvaatřiceti body, na šestnáctý Mainz, který by za těchto okolností šel do baráže, má Hannover náskok sedmi bodů.

Do první velké šance zápasu se dostali v 11. minutě domácí. Po dobré práci domácích na levé straně se k slibné střele dostal Fossum, míč však dokázal brankář Hitz vyrazit na roh. Ve 23. minutě si první větší šanci vypracoval také Augsburg, konkrétně když se k odraženému míči v bezprostřední blízkosti domácího brankáře dostal Gregoritsch, který ho však v pádu nedokázal překonat.

Ve 26. minutě využil prostoru na levé straně hřiště hostující Caiuby a pohotově odcentroval míč do pokutového území Hannoveru, kde si ho hlavou našel Gregoritsch a usměrnil ho do brány Tschaunera. Na další velkou šanci nemusel Augsburg čekat ani pět minut, protože ve 30. minutě volného Koa pouze zázrakem vychytal Tschauner.

Ve 37. minutě se podařilo Hannoveru z ničeho nic vyrovnat. Po volném přímém kopu domácích se míč odrazil na Salifa Saného, který míč prudkou ranou z hranice vápna trefil ke vzdálenější tyči. Do kabin se k poločasové přestávce ale přece jenom nešlo za vyrovnaného stavu. V úplném závěru první půle totiž vybojoval míč Caiuby, odcentroval před bránu a tam si míč hlavou našel Kačar, který vrátil Augsburgu vedení.

V 58. minutě mohl Hannover znovu vyrovnat, ale Fossum se střelou v dobré pozici příliš váhal a míč mu nakonec vypíchl Kačar. V 83. minutě Augsburg definitivně potvrdil, že z tohoto zápasu si poveze body domů on. Max po líbivé kombinaci s Caiubym nahrával na Gregoritsche, který z bezprostřední blízkosti Tschaunerovy brány nezaváhal. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a tři body si veze domů tým z Bavorska.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele