21. kolo
04.02.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - Hannover 96 1:1

Hamburk remizoval s Hannoverem. V úplném závěru zápasu dostal zbytečnou červenou kartu stoper Papadopoulos, který bude Hamburku chybět v těžkém zápase v Dortmundu.

Remíza ani jednomu ze soupeřů situaci v tabulce příliš nevyřešila. Hamburk se stále nachází na předposledním místě, tedy v sestupovém pásmu. Na šestnáctý Mainz ztrácí tři body a o udržení se mezi německou elitou ještě na jaře určitě zabojuje.

Hannover se nachází v klidném středu bundesligové tabulky. Před zápasem měl sedmadvacet bodů společně s Herthou Berlín, které se díky remíze o jeden bod vzdálil. Nyní ztrácí Hannover na vysněné evropské poháry pouhých pět bodů a jakožto kandidát na sestup je jedním z příjemných překvapení letošního bundesligového ročníku.

Do první velké šance zápasu se ve 36. minutě dostali hosté. Hannoverský Klaus se prodral k centrovanému míči v bezprostřední blízkosti domácího gólmana, který Klausovu střelu vyrazil dobrým zákrokem na břevno a do zámezí. Z následného rohu se dokázal prosadit Iver Fossum, jenž si dokázal najít odražený míč a zpoza vápna technicky vystřelit.

Do druhého poločasu nastoupil Hannover ještě ve vyšším tempu a v 51. minutě se sám před brankářem ocitl Bebou, který však ve stoprocentní šanci selhal a Mathenia jeho střelu s klidem chytil. V 86. minutě domácí téměř z ničeho vyrovnali. Salihovič poslal z volného přímého kopu míč před bránu soupeře, kde Kostič nekompromisně vymetl síť Tschaunerovy brány.

V úplném závěru zápasu, v 94. minutě se naprosté zbytečnosti dopustil Kyriakos Papadopoulos, který ostřel fauloval, viděl druhou žlutou kartu a zamířil předčasně do sprch. Hamburku tedy tento důležitý stoper nepomůže ve venkovním zápase s Borussií Dortmund.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele