15. kolo
09.12.2017 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 1:1

Schalke se v probíhající sezoně pod novým koučem Domenicem Tedescem daří a další body chtěli hráči z Gelsenkirchenu přidat i v Borussia-Parku, kde vyzvali domácí mužstvo Gladbachu. Do zápasu ale lépe vstoupila Borussia, když ve třicáté čtvrté minutě vyzval Christopha Kramera ke skórování Matthias Ginter a německý středopolař nabídnutou možností nepohrdl. Míč skončil ve Fährmannově síti a k radosti místních fanoušků vedl Gladbach 1:0.

O čtyři minuty později překonal Sommera Naldo, jelikož ale brazilský stoper předtím fauloval, tak rozhodčí jeho branku neuznal. Další neuznané branky se diváci dočkali o pár minut později, tentokrát pro údajný ofsajd nebyla uznána branka Larse Stindla.

O chvíli později pak rozhodčí nařídil ve prospěch Gladbachu pokutový kop, po kontrole videozáznamu ale rozhodnutí přehodnotil. Na regulérní branku se tak čekalo až do druhého poločasu. Konkrétně do šedesáté druhé minuty, když míč nešťastně tečoval za Sommerova záda Vestergaard a zásluhou vlastního góla stopera Gladbachu Schalke srovnalo na 1:1.

Další branku už zajímavé utkání nenabídlo a oba celky se tak rozešly s remízou. Nic na tom nezměnila ani osmdesátá sedmá minuta, kdy se ve velké šanci ocitl útočník Schalke Franco di Santo, Yann Sommer v brance Gladbachu si ale s jeho střelou poradil a další branka už v duelu nepadla.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele