13. kolo
25.11.2017 15:30 CET
4 : 4
(4:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Schalke 04 4:4

Bláznivé odpoledne v Dortmundu. Jinak Revierderby mezi Borussií a Schalke popsat nejde. Domácí vstoupili do utkání výborně, když už ve dvanácté minutě skóroval Aubameyang. O šest minut později měli diváci v Signal Iduna Parku další důvod k radosti, když si po standardní situaci BVB míč do vlastní branky srazil Benjamin Stambouli.

Za další dvě minuty pak Aubameyang našel v pokutovém území Maria Götzeho, jenž hlavičkou poslal míč za Fährmannova záda a po dvaceti minutách hry svítilo na ukazateli skóre neskutečných 3:0 pro domácí celek.

Hitparáda Dortmundu nekončila, o pět minut později sehráli Žlutočerní další skvělou akci, na jejímž konci byl Raphael Guerreiro. Portugalský univerzál překonal kapitána Schalke v brance počtvrté a vypadalo to na velký debakl hostujícího mužstva.

Pak se ale na Vestfálském stadionu začaly dít věci. Po hodině hry nejprve na 1:4 korigoval Guido Burgstaller, který parádně překonal bezmocného Weidenfellera. Na rozdíl dvou branek pak o čtyři minuty později snižoval Amine Harit a v 72. minutě putoval předčasně do šaten Aubameyang.

V osmdesáté šesté minutě dal třetí gól Schalke Daniel Caligiuiri a fanoušci Dortmundu se museli začít strachovat o svou výhru. Jak se pak ukázalo v nastaveném čase, dělo se tak oprávněně. Neuvěřitelné se stalo skutečností, ve čtvrté minutě nastaveného času se ve vápně ve vzdušném souboji se Zagadouem prosadil Naldo a brazilský stoper srovnal na konečných 4:4.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (11)

Přidat komentář
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
Hardwell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bukwice z tipsportu si nedají povědět a pořád tam perou Dortmund- favorit.Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam 02 tak uvidime

Reagovat
RichmondHillary

já měl taky 02 za 250 dolarů, v poločase jsem málem brečel, na konci jsem lítal po baráku jak malej jarda

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme BVB, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se to zlomí 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rikam stesti ale diky Bohu dekuji kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas jeden z nejlepších co jsem viděl klobouk dolů před schalke že to nezabalili já sám už jsem to chtěl vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

masakr dobre,ze se neda online tiket roztrhat stesti,ze nedali v 54´ po te chybe brankare na 5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele