14. kolo
02.12.2017 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hannover 96 3:1

Návrat na vítěznou vlnu. Vstup Juppa Heynckese do čtvrté etapy v roli kouče Bayernu byl snový a Die Roten pod vedením staronového kouče kráčeli od jedné výhry k druhé. Před týdnem ale mnichovští poprvé pod novým trenérem poznali porážku, když v Borussia-Parku podlehli svému neoblíbenému soupeři z Mönchengladbachu 1:2. Dnes se tak na domácím hřišti chtěli tři body a nováček z Hannover pro to byl ideálním protivníkem.

Skóre otevřel v sedmnácté minutě Arturo Vidal, když hlavičkou poslal míč do sítě po centru Thomase Müllera. Německý forvard tak po návratu ze zranění slaví první "kanadský bod", kterým pomohl Bayernu dostat se do vedení.

Těsně před třetinou duelu se pak začaly dít zajímavé věci. Nejprve se za domácí trefil Robert Lewandowski, rozhodčí ale branku polského kanonýra kvůli ofsajdu neuznal. Pak na druhé straně odpískal pokutový kop ve prospěch hostí. Exekuce se zhostil Füllkrug.

Ten Ulreicha v brance Bayernu překonal, sudí ale nařídil penaltu opakovat. Napodruhé už ale hráč Hannoveru úspěšný nebyla a jelikož se neujala ani jeho následná dorážka, stav střetnutí byl stále příznivější pro Die Roten.

Ve třicáté páté minutě se však hostům přece jen povedlo srovnat s Bayernem krok. Po rohovém kopu se ve vápně k míči dostal Benschop a poslal ho úspěšně do sítě. Radost z remízy vydržela Hannoveru do šedesáté sedmé minuty, kdy druhou branku mnichovských vstřelil Kingsley Coman.

Definitivní tečku za vítězstvím Bayernu pak v osmdesáté sedmé minutě napsal Robert Lewandowski. Polský ostrostřelec proměnil penaltu, kterou sudí nařídil po faulu na Kingsleyho COmana.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 BAYERN!

Reagovat
Bastaron

3:0

Reagovat
Rich

5-0

Reagovat
Jardman

Rád bych se dnes fotbalem bavil, 7:4

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že dnešní výkon byl naprosto fenomenální. Dnes tam nebyl ze strany Bayernu žádný slabý článek. Každičký hráč makal a dřel jak šroubky bezchybně pracujícího stroje. James opět výborně, Hummels standartně vynikající výkon, dokonce i Boateng byl dnes opravdu jistý, Muller po zraněný rovněž krása, Vidal byl taky hodně vidět. Ale mužem zápasu jednoznačně Coman, to byl dnes pes utržený ze řetězu. Celkové pojetí hry bylo oku lahodící, velké množství šancí, bohužel chvílema jsem myslel, že to snad Gandalf zaklel, hlavně Jamesovi, ale kombinace byla rychlá a přímočará. Před úterním zápasem PSG zápas, který musí nahecovat a motivovat!! Věřím, že to Bayern zvládne, pač v Allianz Aréně představuje sílu kombajnu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Dnešní zápas byl opravdu skvělý. Akorát tedy rozhodčí byl nějaký divní, nicméně Bayern získal tři body a tím, že Lipsko ztratilo, tak ještě získal takový bonus v podobě náskoku 6 bodů. Rozhodně mužem zápasu je Coman, od začátku makal a snažil se jako vždy, to jeho zrychlení je neuvěřitelný, navíc dával gól. Muller se vrátil po zranění do základní sestavy a opět se snažil, sice žlutá karty zbytečná, jinak ale hrál dobře. James taky skvělý dneska

Jinak upřímně jsem zvědavý na zápas proti PSG, chtěl bych vidět, jak fanouškům PSG spadne čelist a prohrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele