20. kolo
11.02.2017 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SV Darmstadt - Borussia Dortmund 2:1

Coby jednoznačný favorit přijeli do Darmstadtu fotbalisté Borussie Dortmund. Do první velké šance se však v utkání dostali domácí - už v páté minutě mohl jít Darmstadt do vedení, když když si musel s prudkou hlavičkou Boyda v šestnátce poradit až svým zákrokem Roman Bürki.

Další velkou příležitost si hráči Lilien připsali už za pouhé dvě minuty - z pravé strany se do vápna dostal Rosenthal, jehož střela orazítkovala tyč branky švýcarského gólmana ve službách BVB.

V minutě dvacáté první se už ale Darmstadtu povedlo branku vstřelit. Na centr Hellera si ve vápně naběhl Terence Boyd, jenž přesnou trefou dostal outsidera k radosti místních diváků do vedení.

O tři minuty později mohl vyrovnat Marco Reus, když šel sám v nadějné příležitosti na gólmana, tváří v tvář Esserovi ale zklamal a napálil balon jen do gólmana Darmstadtu.

Těsně před odchodem na poločasovou pauzu se však Dortmundu přece jen podařilo srovnat krok. Emre Mor sklepl míč do běhu Raphaelu Guerreirovi, a mladý Portugalec Essera přesnou trefou překonal a určil poločasový výsledek na 1:1.

Obecně se čekalo, že v druhé půli Tuchelovi svěřenci strhnout vítězství na svoji stranu, ale naprostý opak byl pravdou. Sam našel v šedesáté sedmé minutě přihrávkou střídajícího Čolaka a ten dostal Darmstadt znovu do vedení.

Ve zbývajícím čase už Dortmund vyrovnávací gól vstřelit nedokázal a senzace je tak na světě- Darmstadt bere z utkání proti favoritovi všechny tři body, naopak Dortmund je zklamán.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Neyjrayx

Jestli v tomto stylu bude damrstadt pokraačovat tak má ještě šanci na záchranu

Reagovat
czech_mira

Steinhofer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele