33. kolo
13.05.2017 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hamburger SV 1:1

Své poslední utkání ve Veltins Areně v této sezoně čekalo na fotbalisty Schalke. Königsblauen tu přivítali o záchranu bojující Hamburk, kterému před utkáním patřila šestnáctá příčka. Speciální význam měl duel pro Klaase-Jana Huntelaara, zkušený nizozemský forvard a dlouholetá ofenzivní opora německého celku po sezoně své angažmá v Gelsenkirchenu uzavře, čekalo tak na něj poslední utkání před fanoušky Schalke.

Svěřenci Markuse Weinzierla do zápasu vstoupili dobře, když v pětadvacáté minutě šli do vedení zásluhou Guida Burgstallera. Zimní útočná posila z Norimberku dostal do vápna parádní centr od Bentaleba a německý forvard dostal hlavičkou své mužstvo do vedení.

O sedm minut později mohl Burgstaller přidat druhou branku, když se dostal před brankou k dorážce po střele staršího kolegy Huntelaara, kterého ke skórování vybídl obránce Kehrer. Burgstaller však nabídnutou možností trestuhodně pohrdl, bránu přestřelil a stav zůstával nezměněn.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávku mohli naopak hosté vyrovnat, když Cokeho nepovedenou přihrávku na Caligiuiriho zpacifikoval Holtby a založil brejk hostí. Jatta, kterému balon středopolař Hamburku poslal, však branku vůbec netrefil a do kabin se šlo za příznivého stavu pro Schalke.

I po poločase však měl přístavní celek solidní šance na vyrovnání skóre. Waldschmidtovu střelu z pětasedmdesáté minuty však gólman Königsblauen Ralph Fährmann vyrazil a ani příležitost Bobbyho Wooda neskončila brankou HSV - střela amerického forvarda ve službách Hamburku skončila vedle pravé tyče.

Přece jen se však Gisdolově celku podařilo získat z utkání bod. V nastaveném čase se fanoušci hostí radovali po parádní akci, na jejímž konci byla branka Lassogy.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když prdel , tak at to stojí za to - tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

zadna prdel se dit nebude 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele