7. kolo
16.10.2016 15:30 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - SV Darmstadt 2:1

Tradiční nedělní program dnes nabídla německá Bundesliga - nejvyšší ligová soutěž našich sousedů měla na pořadu dne klasicky dva odpolední zápasy, z nichž ten první obstarali fotbalisté Mohuče a Darmstadtu.

Za favorita utkání byla vzhledem k síle kádru i dosavadnímu postavení v tabulce považována Mohuč, což se potvrzovalo od samého začátku. Domácí Die Nullfünfer vstoupili do zápasu výborně, když se už v páté minutě dostali do vedení zásluhou branky Pabla De Blasise. Jeden z nejlepších a nejproduktivnějších hráčů FSV v probíhající sezoně přidal svůj další gól, když se dostal v šestnáctce k míči po centru Bussmana.

Svěřenci Martina Schmidta mohli ve dvacáté minutě svůj náskok zvýšit, avšak příležitost vstřelit branku na 2:0 Jhon Córdoba nevyužil. Sice po samostatném úniku skvěle vyzrál na gólmana Essera, avšak prázdnou branku trefil nedokázal a svůj nájezd zakončil pouze ranou do boční sítě branky Darmstadtu.

I přes aktivitu domácích měli příležitost na srovnání hosté, když kopal Čolak v nastaveném čase penaltu. Kopl ji však mizerně a Lössl si s ní v pohodě poradil. Penalty se pak ve druhé půli dočkala i Mohuč, avšak Yunus Malli příležitostí vstřelit gól nepohrdl a zvýšil na 2:0.

Na dílčí úspěch nakonec v Opel Areně dosáhli i hosté, a ač je to neuvěřitelné, znovu se jednalo o penaltu. V nastaveném čase se k ní postavil Gondorf a snížil na 1:2, více času však už Darmstadt na srovnání neměl.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
pawelFCB

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele