28. kolo
11.04.2015 15:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Paderborn - FC Augsburg 2:1

Po solidním výkonu Paderborn porazil Augsburg a nadále se udržuje ve hře o udržení v Bundeslize. Hosté teď budou především doufat v nedělní zaváhání Hoffenheimu.

Augsburg byl v úvodu mnohem aktivnějším týmem, jenže nedokázal proměňovat své šance, kterých nebylo úplně málo. A když už byl Lukas Kruse překonán, zastoupil jej na brankové čáře Florian Hartherz. Domácí se osmělili až po půlhodině, kdy střílel Elias Kachunga a po teči Rahmana Baby balon přeletěl břevno Hitzovy branky.

Poté se o slovo přihlásil Marvin Balalorz, jehož projektil skončil na břevně. První branka tedy padla až po změně stran. Mario Vrančić pelášil s míčem ze středového kruhu k pokutovému území, před kterým přihrál doprava na volného Michaela Heinlotha, který centroval do malého vápna, kde Elias Kachunga v trochu krkolomné pozici hlavou skóroval - 1:0.

Vedení však svěřencům Andrého Breitenreitera vydrželo pouhopouhé čtyři minuty. Pak parádně napřáhl z hranice velkého čtverce Pierre Hojbjerg a připsal si první přesnou trefu v novém dresu, který obléká od ledna jakožto hostující hráč z Bayernu Mnichov - 1:1. Za osm minut bylo ale zase všechno jinak.

Tendy přišel do vápna další centr. Srdan Lakić přeskočil svého strážce a jeho hlavička se ukázala býti vítěznou - 2:1. A to mohli Paderbornští vyhrát ještě výraznějším rozdílem. Ovšem ani Kutschke, ani Ouali (se dvěma příležitostmi) už síť za zády Marwina Hitze nerozvlnili. Paderborn tedy po dvou měsících znovu vyhrál a bodový zisk bude chtít zopakovat i za týden, kdy zajíždí do Dortmundu.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele