18. kolo
31.01.2015 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - 1. FC Köln 0:2

Kozli vyloupili hamburkskou Imtech Arenu a rázem se posunuli do středu tabulky, zatímco HSV se jen o skóre drží nad sestupovými vodami. A to ještě musí čekat, jak zítra dopadnu duel berlínské Herthy s Werderem Brémy.

Obnovenou premiéru si v dresu domácího celku odbyl Chorvat Ivica Olić. Jistě by na ni vzpomínal mnohem lépe, kdyby po dvaceti minutách hry ve výborné pozici nepřestřelil. Svěřenci Josefa Zinnbauera evidentně chtěli vyhrát a po většinu první půle se řídili heslem, že když máte balon na kopačkách, minimálně nemůžete inkasovat.

V samotném závěru první půle však přesto mohl Jaroslav Drobný lovit balon ze sítě. Jenže Anthony Ujah nedokázal po ukázkovém zpracování hrudí přesně zamířit a střela navíc neměla ani patřičnou razanci. Ve druhém poločase český brankář předvedl výborné zásahy proti pokusům Daniela Halfara a Slawomira Peszka, až přišla na pořad dne dvaašedesátá minuta.

V ní se po přihrávce Peszka vřítil do vápna po pravé straně Marcel Risse a z ostrého úhlu prostřelil Drobného - 0:1. Ten samý hráč se po takřka totožné akci z téměř stejného místa prosadil i v 78. minutě - 0:2. To už nebyl na hřišti Petr Jiráček, který za domácí odehrál dvaasedmdesát minut. Hráči Petera Stögera mohli přidat ještě třetí branku, jenže to by musel Yannick Gerhardt trefit prázdnou branku.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele