13. kolo
30.11.2014 17:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dortmund padl i ve Frankfurtu a zůstává nadále poslední

Doslova hrůzostrašný úvod sezóny Borussie Dortmund napsal další kapitolu. Vestfálský celek nezvládl ani duel na hřišti Commerzbank Areny a po třinácti kolech je na samém chvostu německé nejvyšší soutěže. Eintracht se naopak posunul do klidného středu tabulky...

Od samého začátku se utkání pro BVB nevyvíjelo ideálně. Großkreutz trestuhodně "namazal" Russovi, jenž oslovil Meiera, který nezaváhal a z ideální střelecké pozice zaznamenal svoji ostrou přesnou trefu v této sezóně - 1:0! Srovnat krok mohl zanedlouho Mchitarjan, ale na strážce hesenské svatyně recept nenašel. Další možnosti na opačné straně nevyužili Aigner a Meier.

Hrálo se nahoru dolu. Na jedné straně zahrozili znovu Aigner a Anderson, kontrovat poté mohli na straně druhé, Aubameyang však na Wiedwalda nevyzrál a úspěch následně nemohli slavit ani Aubameyang, Mchitarjan a Kehl. Těsně před pauzou ještě dvakrát neuspěl Seferović.

Nastavený trend po změně stran pokračoval. Zvýšit náskok mohli Stendera a Meier, ani jeden z nich ale slavit nemohl. Ještě o poznání nebezpečnější byla šance Ramose, pohotově reagující Wildwald byl však na místě! Borussia zvyšovala aktivitu, udeřit ale mohlo paradoxně na druhé straně. Konkrétně to byl Meier, jenž si poradil se Subotičem, následně však branku netrefil.

Schwarzgelb se nadále snažili, ale prakticky bez výsledku. Navíc po dalším zaváhání dortmundské obrany a brankáře rozhodl Seferović střelou do opuštěné branky - 2:0.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
arsavin

Myslím, že se Dortmund začne zvedat a vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja verim dortmundu. Uz sa dufsm zacnu dvihat... A vyhraju aspon 2:0 alebo 2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ginter je úplně marný. Čekal jsem že Bundesligové zápasy bude v pohodě zvládat, jak se o něm mluví v pozitivech. zatím co zápas to vyhoření.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele