1. kolo
24.08.2014 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 1:1

Mönchengladbach dlouho honil v utkání se Stuttgartem alespoň remízu. A nakonec se zásluhou jediného mistra světa ve svém kádru dočkal.

První pořádný vzruch přinesl do Borussia-Parku závěr první půlhodinky, kdy vstřelil gól stuttgartský Vedad Ibišević, ale protože předtím podle rozhodčího faulova Jantschkeho, nemohl být uznán. Poté se osmělili i domácí. Ibrahima Traoré poměrně často zásoboval své spoluhráče z pozice na křídle centry do vápna. A po jednom takovém mířil Raffael těsně nad břevno. Hned po změně stran se udály dvě podstatné věci. Nejprve Branimir Hrgota na jedné straně minul odkrytou branku a hned v zápětí udeřilo na straně druhé. Christian Gentner poslal chytrý balon za obranu a Brazilec Alexandru Maxim překonal z úhlu střelou na vzdálenější tyč brankáře Yanna Sommera - 0:1.

Poté mohl své předchozí zaváhání napravit Hrgota, ovšem jeho gól nemohl být uznán pro ofsajd. Trenér Gladbachu Lucien Favre pak provedl dvě podstatné změny - na hřiště poslal Thorgana Hazarda, a také Christopha Kramera. První jmenovaný se v 75. minutě ocitl ve velmi dobré šanci, jenže mířil pouze do tyče.

V 90. minutě se však vřítil z levé strany do pokutového území Álvaro Domínguez, poslal míč na velké vápno, kde číhal neobsazený Kramer a střelou do dolního rohu zajistil svému týmu alespoň remízu. Výhra by však možná mohla přijít už v příštím kole na hřišti Freiburgu, který v tom prvním nestačil ani se dvěma českými fotbalisty v sestavě na Frankfurt.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
bayern987

Kramer Gladbach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele