20. kolo
07.02.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - SC Paderborn 0:0

Fotbalisté Kolína nedokázali ve velmi nezáživném utkání s Paderbornem potvrdit úlohu favorita v domácím prostředí se s ním rozešli smírně po bezbrankovém výsledku. Paderborn v minulých dvou zápasech obdržel hned osm branek a nyní vyhlašoval dobrý defenzivní výkon, což se mu nakonec povedlo. Domácí celek tak stále zůstává na desáté pozici se čtyřiadvaceti body o skóre za Frankfurtem, Paderborn je s dvaceti body na čtrnácté pozici.

Diváci se rozhodně nemohli bavit atraktivním fotbalem a ve velké zimě to byl spíše ukrutný boj o každý balón. Kolín měl v úvodních minutách ve skvělé atmosféře mírný tlak, ale první střelecký pokus Ujaha po necelých pěti minutách hry byl nepřesný. Po čtvrthodině hry byla dalekonosná střela Halfara mnohem nebezpečnější, ovšem hostující gólman Kruse si s ní nakonec s mírnými problémy dokázal poradit.

Kolín udával tempo hry až do 30. minuty a soupeře do ničeho nepouštěl, teprve poté poprvé zahrozil Paderborn, avšak rána ze střední vzdálenosti Horna neohrozila. Minutu před poločasovou přestávkou chyboval Paderborn v rozehrávce na útočné polovině a domácí šli do přečíslení čtyři na jednoho. Ovšem Finne se dostal příliš blízko ke Krusemu, ten mu zmenšil střelecký úhel a předvedl velmi dobrý zákrok.

Po změně stran vyvíjeli tlak hosté a vytvořili si i dvě střelecké možnosti z hranice pokutového území, ty však byly nepřesné. Následně dvakrát výrazně zahrozil hostující Kachunga. Nejprve po krásném pasu před branku hlavičkoval ve stoprocentní příležitosti těsně vedle, poté jeho přízemní střelecký pokus minul domácí svatyni o zhruba dva metry. Paderborn se mohl dostat do vedení přesně v polovině druhého poločasu.

Po rohovém kopu a následné teči ale famózním zákrokem vytáhl míč na brankové čáře gólman Horn. Ihned na to zahrozil na druhé straně z protiútoku Halfar, jenže i když byl Kruse už překonán, tak trefil pouze boční síť. V závěrečné dvacetiminutovce se Kolín dostal do velkého tlaku a poslední obrovskou možnost si minutu před koncem vytvořil střídající Nagasawa, který zblízka nepřekonal vynikajícího Kruseho.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kolín musí za 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele