32. kolo
26.04.2014 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha konečně zabrala a porazila neškodný Braunschweig

Devítizápasové čekání na plný bodový zisk je z pohledu Herthy u konce, Stará dáma si před vlastními fanoušky poradila s Braunschweigem a zastavuje tím svůj propad tabulkou. Lvi zůstávají nadále poslední.

Eintracht potřeboval pro uchování reálné naděje na záchranu vyhrát, čemuž podřídil taktiku, se kterou do utkání vstupoval. Ofenzivní snažení však kýžené vyústění nepřineslo a během prvních dvaceti minut se přítomní diváci spíše nudili. Krátce nato mohl otevřít skóre Allagui, ovšem velkou možnost ke zdárnému konci nedotáhl. Těsně před odchodem na přestávku měl příležitost ještě Wagner, avšak jemu zkazil radost pozorný Davari! Do kabin se šlo bez branek.

Torsten Lieberknecht po změně stran vyslal do hry Karima Bellarabiho (nahradil Jana Hochscheidta), který konečně odbrzdil zataženou "ruční brzdu". Kmenový hráč Leverkusenu nejprve vymyslel šanci pro Kumbelu, ovšem Kraft bezpečně zasáhl a následně si strážce berlínské svatyně věděl rady i s pokusem Bellarabiho! Tento moment spící Herthu konečně probudil...

...Allagui však mířil pouze nad břevno a Wagner pro změnu ztroskotal na Davarim. Do třetice to zkoušel Cigerci, ani jeho rána z první však úspěch nezaznamenala. Vzápětí ale Baumjohann rozehrál míč od rohového praporku, Davari zasáhl nepřesvědčivě a Brooks už měl poté snadnou práci - 1:0. Ihned po vedoucí trefě přišla na hřiště dvojice Ronny - Ramos, který mohl po spolupráci s brazilským šikulou rozhodnout, ale na hostujícího brankáře slabým pokusem nevyzrál, druhou možnost však využil o poznání lépe, když našel Allaguiho, jenž pohodlně zvýšil na 2:0.

Zdálo se býti rozhodnuto, ovšem to se nepotvrdilo. Dvě obrovské možnosti měl během poslední desetiminutovky Kumbela, avšak balón tak jako tak mezi tři tyče neprocpal.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele