8. kolo
04.10.2013 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hannover se doma opět rozešel s Herthou hubenou remízou

Stejně jako před týdnem nám předehrávka vítěze nepřinesla. H96 se sice záhy ujal zásluhou Christiana Schulze vedení, ovšem po obrátce Ronny srovnal krok a na výsledku 1:1 už se potom nic nezměnilo.

Oba celky měly od prvotního uvedení míče do hry velkou chuť, ovšem k tomu bylo k vidění až příliš mnoho nepřesných přihrávek a ztrát ve středu pole, ve výsledku jsme tak mohli nebezpečné akce počítat na prstech jedné ruky. Z nadějné pozice pálil Nico Schulz, Zieler ale jeho přízemní ránu vyrazil a Allagui následně na balón o fous nedosáhl. Ve 23. minutě se však 96ky dočkaly: Hosogai po rohu odvrátil mičudu jen k Christianu Schulzovi, jenž ho nekompromisně uklidil na místo určení - 1:0! Ve zbývající časové dotaci prvního dějství už se poté nic dalšího nestalo.

Po změně stran už se na hřišti neukázal Didier Ya Konan, kterého s podezřením na vážné zranění kotníku nahradil Edgar Prib. Společně se Sobiechem se tak na hrot postavil Schlaudraff, místo u pravé postranní čáry zaujal kapitán Stindl a novic Prib se usadil ve středu pole.

Jinak se však plynule navázalo na nepříliš výživný fotbal z úvodního dějství. Huszti po 69. minutách našel ve vápně hlavu Sobiecha, ten však tři tyče nenašel. O poznání nebezpečnější byla po Skjelbredově pasu šance Ramose, kolumbijský útočník ale z hranice pokutového kopu trestuhodně minul! Trestat mohl Huszti, ovšem hlavou branku hledal marně.

Deset minut před koncem řádné hrací doby poslal Jos Luhukay na hřiště Ronnyho (nahradil Allaguiiho) a tento tah se mu vzápětí neskutečně vyplatil: Ronny ze standardky nekompromisně propálil zeď a fantastickou ranou k levé tyči srovnal na 1:1. Stará dáma se však nemusela radovat dlouho, ovšem Sobiech hlavou z bezprostřední blízkosti na skvělého Krafta recept nenašel a na ukazateli skóre už se tak nic podstatného měnit nemuselo.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hradec

Hannover 96 3:1 Hertha BSC

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele