12. kolo
08.11.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Eintracht Braunschweig 0:0

Fotbalisté Hannoveru nedokázali ani v dalším utkání vybojovat vítězství a v prestižním derby s do té doby posledním Braunschweigem uhráli pouze bezbrankovou remízu. Domácí tak ani ve svém šestém zápase v řadě za sebou nedokázali zvítězit a získali v nich pouhé dva body, v tabulce se prozatím posunuli se čtrnácti body na deváté místo. Hosté naopak navázali na vítězný duel s Leverkusenem a podruhé za sebou bodovali, s osmi body jsou sedmnáctí.

Nováček soutěže poprvé v tomto ročníku dosáhl dvakrát po sobě na bodový zisk a po delší době alespoň na chvíli opustil poslední místo. Utkání nebylo navzdory papírovým předpokladům nijak vyhrocené a sudí udělil pouze dvě žluté karty. Vyložené šance byly k vidění pouze v úvodní hodině, poté oba celky hlavně nechtěly udělat chybu. Domácí mohli jít do vedení již po deseti minutách hry.

Po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval obránce Hoffmann a brankář Davari s velkými obtížemi nakonec odvrátil balón na další rohový kop. Domácí měli i nadále mírný tlak a do další větší možnosti se dostali po necelé půlhodině. Po krásné přihrávce Stindla se ve slibné pozici ocitl Diouf, ale branku Eintrachtu přestřelil. Hannover postupně zvyšoval svůj tlak a do vedení mohl jít minutu před koncem prvního dějství.

Po krásné a rychlé kombinaci zakončoval Bittencourt a Davari se musel vytasit s brilantním zákrokem, dokázal míč vyrazit opět na roh. V úvodu druhého poločasu byl nejvíce vidět Diouf a přesně po hodině mohl vsítit rozdílovou trefu. Po krásné kolmici za obranu si to namířil přímo k Davarimu, jenže nezvolil optimální zakončení a jeho pokus doprostřed branky s přehledem zlikvidoval hostující strážce.

Následně měl Hannover více ze hry a ohrožoval pokutové území Braunschweigu nebezpečnými centry, jenže Davari se svou obranou dokázal všechny zajímavé akce utnout již v prvopočátku. Ani závěrečný tlak domácímu celku žádnou vyloženou možnost nepřinesl a diváci se branky nedočkali. Braunschwig se pokusí za 14 dní navázat na bodový zisk v domácím prostředí s konkurenčním Freiburgem, Hannover zavítá na půdu Hamburku.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, eurofotbal.cz, soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

už musi Hannover vyhrať 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

15 střel na bránu a ani jeden gol.. tleskám Hannoveru za dnešní "parádní" vystoupení

Reagovat
tlaci

Chudáci, viděl jsem posledních 15. minut a byl jsem rád, že už to skončilo. Tak se fotbal hrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

parodia na fotbal este aj tiket mi od*****

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele