22. kolo
23.02.2014 17:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Bayern vyloupil i Hannover a neprohrál už 47 ligových zápasů!

Suverénní jízda mnichovského velkoklubu nebere konce. Bavoři dokázali bez větších problémů vyhrát na půdě Hannoveru a navýšili tím svůj náskok na čele německé nejvyšší soutěže už na propastných devatenáct bodů.

Dolnosaský tým přitom nezačal vůbec špatně a aktivním přístupem si držel favorita na distanc. Jako první sice zahrozil Boateng, ovšem Zieler mohl zůstat klidný. O poznání více vzrušení přinesla na opačné straně možnost Rudņevse, pozorný Starke (nahradil odpočívajícího Manuela Neuera) však dokázal reagovat!

Hosté zůstávali trpěliví a to se jim ve 24. minutě vyplatilo: Schweinsteiger našel Rafinhu, jehož vydařený centr hlavou prodloužil na určené místo Müller - 0:1. Od tohoto momentu byla dominance FCB čím dál výraznější. Navýšit vedení mohli Mandžukić a znovu Müller, ani jeden z nich však úspěch neslavil. Krátce nato však už Zieler chtě nechtě kapituloval, když ho nekompromisní střelou překonal Thiago a zvýšil tak na 0:2. Ve zbytku první půle už se nic dalšího neudálo.

96ky se ani po obrátce nevzdaly a nadále se tlačily kupředu. Rudņevs ale z dálky branku přestřelil, zatímco Diouf a Huszti pro změnu nevyzráli na Starkeho! Nedáš - dostaneš. Mandžukić předal kulatý nesmysl na Müllera, jenž nezaváhal ani na vteřinu a z hranice penalty upravil na 0:3.

Další tvrdý direkt však ne sebe nenechal dlouho čekat. Krátce po hodině hry nacentroval do šestnáctky Rafinha a nejvýše ze všech se dokázal vyšroubovat Mandžukić - 0:4! Favorit od tohoto momentu spíše šetřil síly a H96 pro změnu vyčkával na závěrečný hvizd, i když nepůsobil odevzdaným dojmem, hostující ekipu neohrozil. FCB tak vyhrálo 14 ligový mač za sebou!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
johnn

Neskutocny valec to ich niekto porazi mozno nik

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern miluju ale bundesliga uz prestava mit cenu

Reagovat
bayern987

To zas ne... Bayern je mašina neměl by konkurenci i v jiných ligách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele