18. kolo
26.01.2014 17:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Hamburk znovu propadl a inkasoval od Königsblauen „trojku“

Předzápasové odhodlání z tábora HSV nepadlo na úrodnou půdu, nejdéle sloužící bundesligový celek od samého začátku Schalke nestačil a výsledkem je jednoznačný výsledek 0:3. Horníci se tímto posouvají na pátou příčku.

Oboustranně vlažný rozjezd lemovalo velké množství nepřesností, ani jedna strana si nedokázala několikrát za sebou bezchybně vyměnit kulatý nesmysl a brankáři tak klidně mohli odejít, neboť byli takřka bez práce. Hned několik zajímavých možností měl sice Boateng, ovšem buďto na Drobného nedůrazným zakončením recept nenašel anebo mířil nepřesně.

Rothosen po většinu prvního dějství tahali za kratší konec, aby toho nebylo málo, tak již ve 24. minutě musel nuceně odejít ze hřiště Pierre-Michel Lasogga, kterého nahradil Ola John, jenž do přístavního města dorazil na hostování z lisabonské Benficy. Krátce nato přišla pro domácí další těžká rána, když si na Farfánův centr naskočil mezi stopery Huntelaar a nekompromisní hlavičkou otevřel skóre - 0:1! Srovnat krok mohl ještě do pauzy van der Vaart, ovšem jeho volný přímý kop směřující do šibenice Fährmann vytěsnil! Vzápětí neuspěl přízemní střelou ani Jansen.

Po obrátce se však dirigentského kormidla chopili opět svěřenci Jense Kellera. Farfán dalším výstavním bochánkem ve vápně oslovil Huntelaara, ten však tentokráte neuspěl. Mrzet ho to však nemuselo: Drobný při malé domů trestuhodně zaváhal, čehož bleskově využil Farfán a pohodlně zvýšil na 0:2. Ten samý hráč navíc za pouhé tři minuty oslovil po rychlé kombinační akci Meyera, jenž bez sebemenšího zaváhání uklidil merunu přesně k tyči - 0:3!

Odevzdaní domácí už se logicky po takovémto knokautu na žádný odpor nezmohli, za zmínku stojí snad akorát vydařená dalekonosná střela Badelje, který však opřel svůj pokus jen do tyčky Fährmannovy svatyně! Čtyři minuty před koncem řádné hrací doby pak měl po další výstavní standardce od Farfána šanci Matip, jeho snahu ale zhatil skvěle reagující Drobný!

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

poďme schalke!!!

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 HSV vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele