20. kolo
08.02.2014 18:30 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Rothosen prohráli rovněž s Herthou a nebodovali již pošesté

Hodně těžké dny budou po dalším nevydařeném utkání prožívat všichni příznivci Hamburku, který na vlastní půdě nestačil na Herthu a prohrál tak již šesté utkání za sebou! Stará dáma díky třem bodům zůstává na dohled pohárům.

Domácí kormidelník před zápasem požadoval od svých oveček zlepšení přístupu, což se zpočátku HSV skutečně dařilo, výrazná aktivita však přístavnímu celku příliš nepomohla. Po chvíli navíc přišla pro severoněmecké mužstvo doslova studená sprcha: Westermann na hranici ohraničeného území nedovoleně zastavil Hosogaie, načež sudí Aytekin nařídil pokutový kop! Ten si vzal na starost podle očekávání kanonýr Ramos, ovšem Adler jeho úmysl skvěle vystihl!

Radost však na straně Rothosen neměla dlouhého trvání. Právě neúspěšný exekutor Ramos prodloužil rohový kop na zadní tyč, kde byl nikým neatakovaný Allagui, jenž měl před sebou lehkou práci - 0:1. Od tohoto momentu už se domácí vezli... Ve 23. minutě už to navíc bylo o dvě branky: Cigerci z volného přímého kopu našel ve vápně hlavu Ramose, kterého neuhlídal Djourou, jenž pohotově zvýšil na 0:2! Ještě do přestávky pak Ramos poslal míč na rozběhnutého van den Bergha, který mu kulatý nesmysl šikovně za obranu vrátil, a bylo to 0:3.

Po chvilkovém oddechu Hamburk přeci jen dával větší pozor na zadní vrátka, ovšem to už mu nebylo nic platné, protože Stará dáma se mohla soustředit rovněž zejména na obranu. Mnoho zajímavých akcí tak diváci neviděli. Hattrick Ramosovi dvakrát nedopřál Adler.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele