15. kolo
08.12.2013 17:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Hertha si veze z Braunschweigu další veledůležité tři body

Střetnutí nedávno ještě druholigových celků nakonec ovládla Hertha BSC, která může děkovat zejména doposud se spíše trápícímu Ronnymu, který se asistencí podepsal pod obě branky a zajistil tím Eintrachtu jedenáctou porážku.

Domácí strana přitom nezačala vůbec špatně. Aktivitu mohli záhy přetavit ve vedení Boland, Oehrl a znovu Boland, ovšem ani jeden z nich slavit nemohl. Záhy pak mohl přijít trest, ale Schulz zacílil pouze do levé tyčky Davariho svatyně! Lvi se však z tohoto varování nepoučili a zanedlouho přece jen lovili mičudu ze sítě: Ronny vymyslel skvělý centr pro Ramose, který mohl jen poděkovat - 0:1. Zbytek první půle už prakticky žádné zaznamenáníhodné situace nenabídl.

Krátce po startu druhých čtyřiceti pěti minut opět naplno ukázal svoji genialitu Ronny, který stál na počátku další kombinační akce, ovšem Ramos tentokráte druhý zásah nepřidal, proti byl skvělý reflex Davariho! Eintracht se na šanci načekal až do 62. minuty, kdy Bellarabi předal balón Oehrlovi, ten však Krafta nemohl ohrozit. Na opačné straně pro změnu neuspěl Schulz.

Ofenzivní snažení Lvů pronásledovala doslova marnost, která však deset minut před koncem řádné hrací doby rovněž skončila. Postaral se o to znovu Ronny, jehož nabídku využil Cigerci a střelou ke vzdálenější tyči upravil na 0:2! Následovalo už jen vyloučení Timo Perthela.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

02 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele