2. kolo
01.09.2012 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Königsblauen doma na půl plynu rozprášili neškodný FCA

Na povedené představení z Hannoveru navázalo Schalke také ve Veltins Areně, kde pohodlně přehrálo odevzdaný Augsburg. Už druhý zásah ve dvou zápasech si zapsal nejlepší střelec loňského ročníku Klaas-Jan Huntelaar.

Úvodní dvacetiminutovka příliš fotbalově pohledných akcí nenabídla. Obě strany působily nejvíc ze všeho zmatečně a hra postrádala tempo i spád, přeci jen mírně navrch ale měl Augsburg. Ten si také ve 21. minutě vypracoval první vážnější akci: Koo vysunul de Jonga, jenž odcentroval do vápna, Musona však na jeho pobídku nedoskočil. Farfán sice o chvíli později hlavičkoval, ale nepřesně. Ani to ho nemuselo příliš mrzet. Právě peruánský křídelník po půlhodině hry posadil rohový kop na hlavu Papadopoulose a favorit se mohl radovat - 1:0.

Ani krátká pauza nezměnila nastoupený trend. Kulatý nesmysl se po ose Neustädter - Farfán dostal až k Jonesovi, jenž ukázal jednu ze svých pozitivnějších stránek a s balóněm přilepeným na kopačkách proběhl polovinu hřiště, přičemž celou akci zakončil parádní ranou mimo dosah Jentzsche - 2:0. Po 37 sekundách druhého dějství se tak zdálo být již definitivně rozhodnuto.

Přesto přese všechno se Weinzierlovi svěřenci nevzdali. Stejně jako před prvním inkasovaným gólem měl další šanci Musona, ovšem tentokráte pro změnu prostor branky nenašel! Udeřilo tak na druhé straně. Jones sice ještě neuspěl, ale Farfán následně v sedmdesáté druhé minutě doběhl Holtbyho míč, našel Huntelaara, a ten zavěsil - 3:0. FCA se nakonec dočkal symbolického snížení. Unnerstall pouze vyrazil Baierovu ránu a Oehrl pohotově snížil na dvoubrankový rozdíl.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele