29. kolo
12.04.2013 20:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Freiburg doma porazil H96 a zapisuje si už třetí výhru za sebou

Bádenské mužstvo potvrdilo dobré rozpoložení a proti Hannoveru po většinu utkání mělo více ze hry, což také dokázalo vyjádřit hned třemi brankami! Svěřencům Mirka Slomky se tak evropské poháry opět vzdálily.

Hned po uvedení míče do hry se jasně definovaly role: Freiburg vstoupil do zápasu hodně aktivně a jen tak dával najevo, jak moc by stál o případnou místenku do pohárové Evropy, která naproti tomu 96ky očividně nechávala klidnými (právě H96 potřebuje dotahovat...). Hodna aktivní byl Mujdža, jenž nejdříve neúspěšně pálil z dálky, aby následně vymyslel šanci pro Kruseho, ten však dopadl totožně.

Domácí převaha měla vzestupnou tendenci a zasloužená odměna byla za dveřmi: Schmid poslal do pokutového území vysoký centr, Zieler se trestuhodně nedomluvil se Schulzem a právě hannoverský kapitán si poté kulatý nesmysl poslal do vlastní branky - 1:0. Za pár minut ale bylo srovnáno: Krmaš pro změnu "namazal" Dioufovi, který oslovil lépe postaveného Rausche, který už měl před sebou jednoduchý úkol - 1:1! Ještě před odchodem na přestávku ovšem Schmid předal Krusemu, jenž se obklopen hned čtyřmi protihráči nenechal zastrašit a parádní ranou k tyči zavěsil - 2:1.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po obrátce. Pod dohledem reprezentačního kouče Joachima Löwa měl během pěti minut dvě velmi nadějné možnosti Schmid, ale na skvěle reagujícího Zielera recept nenašel! Do třetice to byl netradičně hlavičkující Caligiuri, ten však z bezprostřední blízkosti zaťukal jen na vnější tyč hostující svatyně! Nakonec mohlo paradoxně udeřit na opačném konci hřiště, ale Diouf tváří v tvář na Baumanna nevyzrál! Definitivní slovo si potom vzal po kombinační akci nekompromisní ranou Schmid - 3:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Zajda

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele