25. kolo
09.03.2013 15:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Greuther Fürth - TSG Hoffenheim 0:3

Fotbalisté Hoffenheimu zvládli velmi důležité utkání na půdě Fürthu a připsali si do tabulky velice cenné tři body, což opět zvýšilo jejich šance na záchranu. V tuto chvíli sice stále zůstávají na předposledním místě tabulky se ziskem devatenácti bodů, ovšem ztrátu na Augsburg snížili na rozdíl dvou bodů. Fürth zůstává se čtrnácti body na posledním místě tabulky a jeho šance znovu o několik procent klesly.

Domácí dnes nestačili na svého soupeře ve všech herních činnostech, hosté si vcelku snadno došli pro vítězství 3:0. Do konce bundesligy zbývá už jen osm kol a zřejmě by se musel stát zázrak, aby ještě nováček soutěže změnil nepřízeň osudu. Diváci příliš vážných možností v zápase neviděli, nicméně územní převahu mělo TSG a tentokráte bylo i v dost oslabené sestavě stoprocentní v koncovce, což mu v poslední době opravdu scházelo.

Hosté se dostali do vedení už v 10. minutě, když po krásné kolmici využil své pozice Roberto Firmino a technickou střelou pokořil brankáře Grüna. Neuběhlo ani šest minut a hosté prakticky rozhodli o svém vítězství zásluhou Josela. Po skvělé přímočaré přihrávce to udělal výborně Volland a zpětnou nahrávkou do vápna vybídl ke skórování zcela osamoceného Joselu, který se nemohl střelou do prázdné branky mýlit - 0:2.

Další příležitosti byli k vidění až po změně stran a hned v 50. minutě přidal Hoffenheim třetí pojistku, na kterou už domácí opravdu mohli jen těžko odpovědět. Po nádherné přízemní kombinaci se uvolnil Joselu a našel Tobiase Weise, který s přehledem překonal Grüna potřetí. Domácí si v podstatě nevytvořili jedinou vážnější příležitost v celém zápase, hosté naopak ještě mohli zvýšit v 67. minutě. Avšak po centru Vollanda a chybě Grüna trefil Weis jen břevno a v závěru se utkání z obou stran spíše dohrávalo.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HSV1887

Fürth by už mohl poprvé v sezoně doma vyhrát. DOufám, že se jim to povede. Hurenheim do druhý ligy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip: 2

Reagovat
smazaný uživatel

po zvladnutem zapse proti Bayernu se Hoffenheim vytahne a vyhraje na Furthu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele