31. kolo
26.04.2013 20:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Greuther Fürth - Hannover 96 2:3

Fotbalisté Fürthu nedokázali ani pošestnácté v této sezóně zvítězit na domácím stánku a jejich naděje na záchranu v Busnedlize jsou takřka nulové. V duelu s Hannoverem sice nepředvedli špatný výkon a dlouho bojovali alespoň o bod, soupeř jim však uštědřil lekci z produktivity a díky brance tři minuty před koncem zvítězil 3:2. Hannoveru naopak zisk tří bodů hodně pomohl a přehoupl se přes hranici čtyřiceti bodů prozatím na deváté místo tabulky.

Jeho ztráta na evropské poháry je stále značná, avšak určitě to není nereálný cíl. Domácí sice dvakrát srovnali skóre zápasu, jenže na poslední gól Sergia Pinta už odpovědět nedokázali. V prvním poločase nebylo k vidění příliš vážných příležitostí a domácí tým byl mírně lepší, ovšem hosté využili hned svou první akci a dostali se do vedení. Fürth to však nevzdal a ještě do poločasu dokázal vyrovnat.

Greuther mohl skórovat již po deseti minutách hry, po odraženém míči střílel Prib nepochopitelně nad. Po dalším ospalém průběhu vsítili úvodní gól hosté ve 36. minutě. Před pokutovým územím domácích se dobře zorientoval Ya Konan a poslal přesnou přihrávku na Mohammeda Abdellaoueho, který mířil přesně. Jenže za pět minut bylo srovnáno, když Nikola Đurđić obešel dva hráče a poté nekompromisně propálil brankáře Zielera.

Po změně stran se v úvodní polovině diváci nemohli kochat pohledným fotbalem a útočnými akcemi, avšak v 69. minutě je z ničeho nic mohl potěšit Geis. Ten však po standardní situaci rozezvonil pouze břevno. A Hannover o dvě minuty později podruhé v zápase vedl. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Andre Hoffmann a míč doplachtil za brankáře Hesla. Domácí promarnili velkou příležitost na vyrovnání necelou čtvrthodinu před koncem.

Byl u toho opět Đurđić, po jehož střele míč už směřoval do branky, nicméně na čáře ho na poslední chvíli vykopnul Pocognoli. Srbský fotbalista se dočkal přeci jen vyrovnání a své druhé trefy v zápase v 83. minutě. Po centru Geise se ve vápně dostal k hlavičce ve složité pozici a Zieler se po míč natahoval marně - 2:2. Poslední slovo měl ale Hannover o čtyři minuty později. Po pasu do vápna připravil Diouf míč pro Pinta a ten nechytatelnou a přesnou ranou k tyči zařídil vítězství hostů.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele