17. kolo
15.12.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Fürth se rozešel s FCA smírně a situace na chvostu se nemění

Čekání Greutheru na plný bodový zisk v Trolli ARENĚ nadále pokračuje, skromný nováček nedokázal vyzrát ani na stejné vlnové délce se nacházející Augsburg a po remíze 1:1 tak zůstávají oba celky s pouhými devíti body na samotném dně.

Očekávaný souboj začali lépe hostující hráči, kteří působili o poznání živějším dojmem, tolik neztráceli míče a na rozdíl od Greutheru si nepomáhali zbytečnými a nic neřešícími fauly. Zasloužená odměna dorazila pro FCA po deseti minutách hry: Werner posadil volný přímý kop na hlavu Mölderse, která nikým neatakovaný otevřel skóre - 0:1. Odpovědět mohli Klaus a Prib, ani jeden z nich ale branku nenašel.

Postupem času se dění na hrací ploše odehrávalo především ve středu pole, daleko od obou pokutových území. Z ničeho nic pak mohlo být po půlhodině hry možná již definitivně rozhodnuto: Mölders hlavou prodloužil na Musonu, ten však z úhlu na Hesla nevyzrál! Ve 45. minutě hlavičkoval po Pribově standardce Sobiech, ale proti jeho snaze se postavil skvělým reflexivním zákrokem Amsif!

Domácí strana přeci jen po obrátce viditelně přidala a hned to bylo znát. Stieber a Asamoah ale se svými pokusy ještě úspěch neslavili, ovšem hostující kormidelník Markus Weinzierl reagoval na zvýšenou aktivitu SpVgg očekávaným způsobem a zavelel zpátky k vyloženě defenzivní taktice, která čas od času přinášela možnosti k protiútokům. Krátce po svém příchodu mohl srovnat Azemi, ale na Amsifa nevyzrál.

Nakonec však právě chyba hostujícího brankáře stála za rozhodujícím momentem celého utkání, protože Stieber následně poslal balón zpátky do ohně, kde ho hlavou z bezprostřední blízkosti dopravil na místo určení Sobiech - 1:1. Zakrátko navíc střídající Mikkelsen našel Nötheho, jehož ránu však na brankové čáře zastavil Callsen-Bracker! Čtvrthodiny před koncem musel hřiště po druhé žluté kartě opustit kapitán Mavraj, Augsburg se tak rázem poprvé ve druhé půli výrazněji odhodlal dopředu, ale Mölders těsně před koncem hlavičkoval nepřesně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele