4. kolo
22.09.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fortuna sehrála s Freiburgem již třetí bezbrankový duel v řadě

Düsseldorf zůstal věrný svému přesvědčení a i proti Freiburgu udržel čisté konto, doposud tak za čtyři utkání neinkasoval, avšak druhá strana mince nabízí již třetí zápas v řadě bez vstřelené branky. F95 se tak jakožto nováček hned zapsala do historických análů.

Po dvou bezbrankových zápasech v řadě chtěli domácí hráči svým fanouškům konečně nabídnout ofenzivní podívanou a zejména tolik chybějící branky! Tuto snahu mohl hned po třech minutách začít naplňovat Kruse, mezi tři tyče se mu však zacílit nepodařilo. Bádenský celek potřeboval chvíli času na adaptaci, ovšem po čtvrthodině hry už se zkušeně ujal dirigentské taktovky a začal mít znatelně navrch: Gieferovu pozornost během pár minut otestovali Guédé a Caligiuri, přičemž na opačné straně kontroval pro změnu Schahin. SCF mělo i nadále převahu, spíše však platonickou...

...návod k zefektivnění finální fáze pak dal svěřencům Christiana Streicha ve 35. minutě kapitán Lambertz, jehož pokus musel zastavovat pohotový Baumann. Těsně před odchodem do kabin však musela prokázat své kvality také opozice na druhé straně, jež musela zasahovat hned proti dvěma střelám Guédého, jeho spoluhráč Makiadi pak branku přestřelil.

Nastavený trend pokračoval i po obrátce. Pohromu pro bádenský celek potom zastavil obětavý Mujdža, jenž za minutu dvanáct zastavil spolupráci Kruseho se Schahinem, přesněji zakončení druhého jmenovaného z bezprostřední blízkosti. Odpověď si našla cestu na světlo světa až v sedmdesáté minutě, kdy akci nezastavitelného Guédého zakončoval Schmid, mířil ale nad branku. Změnu nepřinesla ani očekávaná střídání na obou stranách. Rozhodnout však mohl v nastaveném čase střídající Rafael, balón však napálil stylově - do břevna!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele