12. kolo
17.11.2012 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

VfB napravilo domácí selhání a veze si z Gladbachu tři body

Zaváhání s Hannoverem budiž z pohledu Stuttgartu zapomenuto, švábský celek dokázal na fatální zkrat zareagovat tím nejlepším možným způsobem - výhrou v Mönchengladbachu! Hosté tak potvrdili, že se jim proti Hříbatům výjimečně daří, prohráli s nimi jen dva z předchozích devětadvaceti vzájemných zápasů!

Fanoušci se v Borussia-Parku dočkali možná až nečekaně raketového začátku. Domácí měli přece jen trochu více ze hry a po pěti minutách vyzkoušel Ulreichovu pozornost Herrmann, hostující brankář si však nadvakrát poradil. Vzápětí ale Tasciho pas zachytil Stranzl a parádní dalekonosnou ranou do pravé šibenice otevřel skóre - 1:0. Spolupráce Molinara a hlavičkujícího Harnika ovšem přinesla bleskovou odpověď - 1:1.

Šváby tento moment nakopl a vířivý pohyb míče přidělával domácí ekipě značné problémy, přesto mohl zůstat ter Stegen v klidu. Postupem času se Borussia z tlaku vymanila a sama se ujala kormidla, Arango a Hanke však na Ulreicha recept nenašli! Zbytek prvního dějství nabídl poněkud úspornější režim, který vyjma Traorého standardky a dalekonosného pokusu Stranzla již žádné další šance nenabídl.

Po změně stran opět nastal razantní nástup die Fohlen, paradoxně však mohlo udeřit na opačné straně: Harnik vyslal ke zteči Gentnera, ten ale nejdříve ztroskotal na strážci domácí branky, aby se mu následně postavil do cesty obětavý Brouwers! Hlušší pasáž následně vydržela až do sedmdesáté minuty, kdy na sebe začal opět strhávat pozornost Stuttgart. Během dvou minut měl dvě možnosti Ibišević, napoprvé ale branku nenašel a druhou ránu zastavil skvělý ter Stegen! Ani to však nebylo Gladbachu nic platné, hned záhy si totiž Kuzmanovičův pas srazil do vlastní branky Brouwers - 1:2. Hektický závěr přinesl jen hlavičku Stranzla, ta si však cestu mezi tři tyče nenašla.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip ef 2? LOL

Reagovat
vfb

odborníci

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se furt divis?

Reagovat
Houfi

Tip: 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele