3. kolo
20.08.2011 15:30 CET
5 : 3
(2:1)

Reportáž

Werder Brémy - SC Freiburg 5:3

Nevídaná přestřelka byla k vidění na Weserstadionu. Oba celky se vzájemně přetahovali ve vedení, ale soupeř dokázal povětšinou na vedoucí branku rychle odpovědět, utkání tak rozhodl až tři minuty před koncem Hunt. Freiburg tak i nadále čeká pod vedením Marcuse Sorga na první tři body.

První velkou šanci měl po Marinově standardce a Krmašově zaváhání Pizarro, ale tentokrát ještě nemířil přesně. Šok pro domácí pak nastal v sedmé minutě. Flum našel přesným centrem na opačné straně nabíhajícího Cissého, jenž hrudníkem dotlačil balón za brankovou čáru - 0:1. Brémy se snažili o brzkou odpověď a postupem času si vybojovali hned několik stoprocentních šancí.

Rosenberg se Schmitzem ve svých pokusech ještě neuspěli, ale přesně po půlhodině hry přecejen do třetice přišlo vyrovnání. Hunt posunul do strany Schmitzovi, ten nacentroval na hlavu Fritze a bylo srovnáno - 1:1. To ale nebylo od Werderu všechno. Za čtyři minuty našel Marin parádním pasem Pizarra, ten si poradil se stínujícím Barthem a do protipohybu Baumanna poslal svůj tým do vedení - 2:1.

Po obrátce jsme nemuseli čekat ani tři minuty a začínalo se opět od nuly. Caligiuri našel v pokutovém území Cissého a tomu už stačilo pouze nastavit nohu - 2:2. Brémy mohly vzápětí odpovědět, ale s Huntovou střelou si poradil Baumann a Mertesacker hlavičkoval z rohového kopu nepřesně. V 65. minutě našel aktivní Marin na malém vápně střídajícího Arnautoviče, ten obelstil Krmaše a pohodlně zakončil - 3:2.

Srovnat krok mohl po volném přímém kopu Schuster, ale branku těsně netrefil. To se povedlo až šest minut před koncem Reisingerovi, jenž využil zaváhání Wieseho a dorazil míč do sítě - 3:3. O dvě minuty později ale zahrál v souboji s Ekicim rukou Krmaš a sudí Sippel nařídil pokutový kop. Míč si na značku postavil Hunt a bezpečně proměnil - 4:3. Konečnou podobu dal výsledku v nastaveném čase střídající Wesley, jenž využil rozhozené obrany SCF a umístěnou ranou navýšil na 5:3. Werder tak stylově oslavil svou sedmistou výhru v historii.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takýto werder si pamatam, obrana sice nic moc ale pri nasom sposobe hry sa na obranu moc nehra :D a s freiburgom uz lduplom nie aj tie vysledky z predoslych nasich vzajomnych zapasov ( dva krat 6:0, 4:3, 3:2 a tak dalej...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele