25. kolo
11.03.2012 17:30 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Schalke 04 - Hamburger SV 3:1

Schalke duel s Hamburkem zvládlo bez větších potíží, vyhrálo 3:1 a stáhlo tak ztrátu na třetí Mönchengladbach na pouhý bod.

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu tím nejlepším možným způsobem, když se už po pěti minutách ujali vedení. Uchida odcentroval z pravé strany, ve vápně našel neobsazeného Pukkiho, jenž přesně umístěnou hlavičkou překonal gólmana Drobného. V sedmnácté minutě byl Hamburk blízko vyrovnání, ovšem Iličevičovu střelu výborně zblokoval na roh Uchida.

Hosté měli zanedlouho další velmi nadějnou příležitost, v níž se po rychlém brejku zjevil Marsel Jansen, ten ale nakonec trefil pouze boční síť. V 26. minutě naopak udeřilo podruhé v utkání Schalke. Po rohovém kopu se prosadil stoper Christoph Metzelder. Domácí fotbalisté se následně dostali do velké herní pohody a zadákům Hamburku způsobovali místy značné problémy.

V 32. minutě pak přišel zbytečný zákrok hostujícího Westermanna, který v pokutovém území stáhl k zemi Huntelaara, čímž daroval celku z Gelsenkirchenu penaltu. Její exekuce se ujal samotný Huntelaar a s přehledem zvýšil na 3:0. Těsně před přestávkou se ještě prosadil Gojko Kačar a alespoň částečně zdramatizoval průběh utkání.

Po změně stran se hrál opravdu nezáživný fotbal, který diváky na stadiónu rozhodně bavit nemohl. Kromě několika ostrých faulů nebylo dlouhou dobu k vidění téměř nic zajímavého. Až téměř po pětadvaceti minutách hry vystřelil nebezpečně Jurado, jenž Drobného zaměstnal nepříjemnou technickou střelou. Krátce na to pálil ze zajímavé palebné pozice nad břevno zkušený Raúl.

Závěr utkání si už Schalke zkušeně pohlídalo a Hamburku téměř nic nedovolilo. Až v poslední minutě přišla z ničeho nic velká šance hostů. Střely Petriče i Westermanna ale dokázal výborně vyrazit stoper Matip, takže skóre se už neměnilo.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HSV1887

HSV na Scheiße 04 neprohrál už skoro 8 let, tak doufám, že tuhle bilanci zítra neporuší. Spokojil bych se i s remízou.

Reagovat
diastan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vrací se Huntelaar Tak je přece jasné,kdo vyhraje.

Schalke vorwärts

.

Reagovat
HSV1887

Wenn du auf Schalke komst, ist das für ´nen Auswärtssieg!

Reagovat
HSV1887

*kommst

Reagovat
smazaný uživatel

Aber ich fühle heute einen grossen Sieg für Schalke und Huntelaar vergleicht Gomez

Reagovat
HSV1887

Ich glaube an meinen HSV. Wir sind schon achtmal bei den Königshuren ungeschlagen und wir spielen auswärts wiel besser als heim Hoffentlich, daß es ein gutes Spiel wird und bessere Mannschaft gewinnt (der HSV )

NUR DER HSV !!!

Reagovat
HSV1887

*viel

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych si 3:3-huntelaar 3x,a na druhý straně je mi to jedno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele