15. kolo
03.12.2011 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Freiburg dosáhl na bodový zisk s Hannoverem po více než šesti letech

Hannover sice nedokázal navázat na statistiku posledních vzájemných zápasů s Freiburgem, i tak ale může být spokojený, z Badenova-Stadionu si odváží zasloužený bod. Domácí však i přesto, že dokázali bodovat již ve čtvrtém utkání v řadě, tak zůstávají i nadále v sestupové zóně.

Na Badenova-Stadionu se hrálo dlouhou dobu na schovávanou, ani jeden celek totiž nechtěl hrát, oba týmy se zatáhly a jakoby jen čekaly na chybu toho druhého. Hlavu z písku jako první vystrčili 96ky, pro které byl dnešní zápas extrémně důležitý, na tříbodový zisk totiž čekají už dlouhé čtyři utkání. S tím se snažil něco udělat Abdellaoue, z hranice penalty se mu ovšem nepodařilo zacílit mezi tři tyče.

Norského útočníka mohla o chvíli později promarněná příležitost mrzet dvojnásobně. V pokutovém území ztratil míč Haggui, hned vzápětí ale svou chybu napravil a Cissého ránu zablokoval. Neuspěl ani hlavičkující Butscher, jehož pokus minul branku jen těsně. V závěru první půle to však byli znovu hosté, kdo měl více ze hry. A nakonec se také dočkali zasloužené odměny, Abdellaoueho centr si do vlastní branky nešťastně srazil Bastians - 0:1.

Ani po změně stran se na ospalém projevu obou celků nic nezměnilo. Flum natáhl z dálky, jeho pokus ale nemohl Zielera absolutně znejistět. O poznání nebezpečnější potom byla na druhé straně střela střídajícího Rausche, Baumann ovšem skvělým zákrokem míč vyrazil. Po hodině hry si začali domácí vytvářet znatelný tlak. Nejprve pálil Putsila, jeho pokus Zieler vyrazil na roh, z něj poté pro změnu nebezpečně hlavičkoval Cissé.

Ani důrazné varování však dolnosaský celek neprobralo, a tak přišlo zákonité vyrovnání. A postaral se o něj právě senegalský kanonýr, který hlavou prodloužil Flumův centr mimo dosah Zielera - 1:1. Poté určoval tempo hry výhradně Freiburg, který mohl přidat i další branku. Bastians hledal koho jiného než Cissého, tomu ale znemožnil zaznamenat druhou trefu v zápase Zieler. Nakonec mohlo být ještě vše jinak, Ya Konan všk z úhlu Baumanna nepřekonal.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele