20. kolo
30.01.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - SC Freiburg 0:1

Stuttgart ve dvacátém kole na vlastním stadionu podlehl Freiburgu a zůstane tak v sestupové zóně, přičemž se na něj ještě může bodově dotáhnout Borussia Mönchengladbach. To Freiburg si díky brance Johannese Fluma udržel kontakt s přední částí tabulky.

Před zápasem vůbec nebylo jisté, jestli do utkání naskočí současný nejlepší bundesligové střelec Papiss Cissé. Senegalský šutér se nakonec dal do pořádku a pozornost na sebe upoutal už v první minutě utkání, kdy si ale s jeho ránou z pětadvaceti metrů poradil připravený domácí strážce tří tyčí Ulreich.

Pak přišly velké chvilky domácích, jenomže jak Träsch či Pogrebňak, tak ani Gentner skórovat nedokázali. Brankář Freiburgu Baumann pak na další bravurní zákrok musel čekat až do 22. minuty, kdy jej zaměstnal Marica.

O to horší pro švábský celek bylo, že o dvě minuty později po Rumunově šanci inkasoval. Nicu našel Johannese Fluma a ten překonal Ulreicha. Domácí VfB pak začalo útočit do plných, nicméně do konce první půle si díky skvěle organizované obraně Freiburgu vybojoval jen volný kop Didaviho ze sedmatřicáté minuty, který ale gólem neskončil.

I druhá půle byla z pohledu Labbadiových svěřenců utrpením. Neprosadili se Harnik ani Schipplock, střelcům Stuttgartu často chyběly v koncovce nervy a tak Bruno Labbadia poprvé jako trenér VfB Stuttgart prohrál.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 Pogrebnyak a Flum.

Reagovat
smazaný uživatel

VFB Stuttgart by mal vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé možno dá svôj 16 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy chce uz VFB wyhrat,ked nie teraz?! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Niemals 2.liga

Reagovat
smazaný uživatel

oprava článku!cissé se uzdravil a bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKODA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele