33. kolo
07.05.2011 15:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Hannover 96 2:1

Stuttgart přehrál Hannover a navázal tak na své předchozí povedené výsledky, svěřenci Bruna Labbadii si tak připsali již čtvrtou výhru v řadě. 96ky naopak ztratili i tu poslední naději na účast v Lize mistrů.

VfB začalo aktivně, už ve třetí minutě našel Boulahrouz přesným centrem Cacaua, ten ale z dobré pozice nedokázal vůbec trefit branku. Další velká možnost domácích přišla ve čtrnácté minutě, po standardní situaci Kuzmanoviče pálil z 18 metrů Okazaki, ale Zieler se překonat nenechal. Hosté odpověděli stejnou mincí, Pinto ale mířil pěknou střelou nad branku.

Hostující tvůrce hry měl další možnost ve 24. minutě, ale Ulrich si jeho střelu ze standardní situace bezpečně pohlídal. Na další zajímavou příležitost jsme si museli počkat až do 38. minuty a byli u toho opět hosté. Schmiedebach našel Schlaudraffa, ten ale pálil přímo do míst, kde stál Ulrich. O pět minut později vypálil z velké dálky Cacau a jen těsně minul Zielerovu branku. Těsně před odchodem do kabin chybova Haggui, ale překvapený Harnik nedokázal nabídnutou šanci využít.

Po obrátce pálil znovu Pinto, ale Ulrich situaci s přehledem zvládl. V 58. minutě našel Cacau Harnika, ten to chtěl zkusit sám, ale byl blokován, a tak zezadu přiběhl Hajnal a nechytatelnou střelou posílá domácí do vedení - 1:0. O tři minuty později našel aktivní Cacau na středu Okazakiho, ten s míčem udělal pár kroků a střelou k pravé tyči zvyšoval na 2:0.

Neuběhlo ani pět minut a Hannover kontroval, Schlaudraff přihrál Stindlovi, který z hranice pokutového území prostřelil Ulricha a snižoval na 2:1. V 71. minutě měl velkou příležitost zvýšit vedení Boulahrouz, ale ze šesti metrů nedokázal trefit branku. A hosté toho mohli hned vzápětí využít, ale Pinto pálil ze standardní situace těsně vedle a nedokázal tak odvrátit další těsnou porážku svého týmu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele