10. kolo
31.10.2010 17:30 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Hannover 96 4:0

V souboji o třetí místo zabodoval Hoffenheim, který doma proti Hannoveru sice nepředvedl žádnou hitparádu, přesto ale svého soupeře porazil jasně 4:0. TSG těžilo především ze sedmdesátiminutové převahy jednoho muže v poli a gólové smršti, která olemovala přestávku.

Kraichgauští se podle očekávní chopili taktovky a po čtvrthodině měli první šanci, když Weis nahrál do běhu Dembovi Ba a proti jeho střele předvedl solidní zákrok Fromlowitz. Hostům se ale koncepce začala hroutit v 19. minutě, Schmiedebach šel do souboje s Rudym loktem napřed a sudímu Gräfemu nezbylo nic jiného, než ho po druhé žluté poslat do sprch. Tím byly role jasně dané, Hoffenheim se ale dlouho nemohl prosadit, až mu v nastavení pomohlo štěstí - Sigurdsson poslal odražený míč na bránu a díky nešťastné teči Schulze to bylo 1:0.

Hostující stoper byl i u druhého domácího zásahu, ve 48. minutě fauloval v šestnáctce Obasiho a následnou penaltu s přehledem proměnil Sigurdsson - 2:0. Islandský středopolař je specialistou na standardní situace a to potvrdil také za další tři minuty, kdy jeho skvělé zahrání z levé strany zužitkoval hlavičkující Ba - 3:0.

Hannoverští v deseti mužích stáli před hrozbou debaklu a zatáhli se do hlubové defenzivy, ambice zápas zvrátit či alespoň zdramatizovat totiž za tohoto stavu již pochopitelně neměli. Další branky se ale nevyvarovali, v 71. minutě střídající Chahed zbytečně ztratil míč ve středu hřiště, čehož využil Rudy k přihrávce Mlapovi a ten zacílil přesně k pravé tyči - 4:0. Osamocený Ya Konan pak mohl v závěru vstřelit alespoň čestný úspěch hostí, Starke si ale čisé konto vzít nenechal a jeho tým tak triumfoval čtyřgólovým rozdílem.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 TSG4Ever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ibi má stale něco s kotníkem nebo proč nejpíš nebude hrát?:(

Reagovat
smazaný uživatel

aha no nwm me se zda jako dulezity cast tymu tak doufam ze ho posle od zakladu a nebude jenom sedet

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 (Obasi,Ba,Ibisevic - Ya Konan)

Reagovat
smazaný uživatel

wau wau super!!!STGE4EVR!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele