3. kolo
11.09.2010 15:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

SC Freiburg - VfB Stuttgart 2:1

Stuttgart ani v regionálním derby s Freiburgem svou mizérii neprotrhl a po třech odehraných utkáních je bez bodu.

Švábi navíc do utkání nevykročili správnou nohou, vždyť Freiburgu většina věcí šla od ruky a také mohl těžit z chyb soupeře. V šesté minutě mohl Träsch pouze děkovat bohu, že po jeho chybě nenasměroval Jägerovu střelu za Ulreichova záda. Stuttgart na to odpověděl za šest minut nebezpečnou akcí Didaviho a Kuzmanoviće, která vyústila v břevno Biedermeiery.

Stuttgart pak vyvíjel na domácí dostatečný tlak a ve 27. minutě se mohl radovat z úvodní branky utkání. Didaviho centr našel v pokutovém území Pavla Pogrebňaka, který se hlavou nemýlil. Ruský sniper byl při chuti, za pět minut se mohl radovat podruhé a udělat domácím čáru přes rozpočet, místo toho ale míč nasměroval vedle.

A když dvakrát před poločasem ve svých šancích selhal i domácí útočník Papiss Cissé, šli hosté do kabin s vedením o jeden gól.

Jenomže Breisgauers do druhé půle přišli s novým elánem. Ten vyústil v 58. minutě ve vyrovnávající branku Cissého. Primární koncový hráč využil propadlého centru Bastianse a nedůsledného bránění Molinara. Útočník Freiburgu byl i nadále při chuti, ale v 69. minutě hlavou jen těsně přestřelil břevno.

Za dvě minuty už ale tolik smutnit nemusel. Butscher přiťukl míč Julianu Schusterovi, který z dvaceti metrů nechal Svena Ulreicha v brance VfB podruhé kapituloval. Otřesení Grossovci se zmohli už jen na pokusy Cacaua a Boky, jenomže ani jednomu se míč do branky dopravit nepodařilo.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele