7. kolo
02.10.2010 15:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

SC Freiburg - 1. FC Köln 3:2

Köln v Breisgau opět předvedl, jak vypadá nedostatek koncentrace. I díky tomu se propadl na první sestupové místo v tabulce.

Freiburg měl bleskový start do utkání. I přes značnou přesilu tří obránců hostí se dokázal prodrat až na dostřel Mondragona Jan Rosenthal a z deseti metrů vstřelit velmi laciný gól k levé tyči.

To ale nebylo z úvodních černých minut domácího celku vše. Köln neubránil odražený míč, Bastiansovu ránu stihl ještě hlavou postrčit mírně jinam Jan Rosenthal a Mondragon mohl podruhé lovit míče ze své sítě.

Ve 22. minutě si fanoušci na bádenském stadionu mohli právem připadat jako na střelnici. Jajalo na Toprakovi lehce vybojoval míč, jeho střelu pouze před sebe vyrazil domácí brankář Pouplin a pro dorážejícího Youssufa Mohamada nebyl problém snížit na rozdíl jediné branky.

I u vyrovnávající branky byl Jajalo. V 50. minutě ustál tvrdý souboj s domácí obranou, míč dostal k Adamu Matuschykovi, jehož krásná rána zaplula k pravé domácí tyči až za bezmocného Pouplina.

Domácí svého promarněného vedení litovali jen do sedmdesáté minuty. Schuster vymyslel akci, kterou vyšachoval čtyři hráče hostí, posunul míč na Cissého, jehož lob přes vyběhnutého Mondragona znamenal tři body pro svěřence Robina Dutta.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele