25. kolo
05.03.2011 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 3:1

Po domácích porážkách od dua z Ruhrpottu dnes dostal Bayern další facku a v přímém souboji o Ligu mistrů prohrál v Hannoveru. Domácím k vítězství 3:1 stačil před vyprodanými ochozy nadprůměrný výkon, hosté totiž totálně selhali a v nejbližších dnech by mohla následovat změna na trenérském postu.

Utkání začalo ve velice opatrném duchu a fanoušci mohli takřka usínat, z ničeho nic ale předvedli domácí bleskový kontr a ten zakončil Rausch jen těsně mimo tři tyče. Ten samý hráč se ale revanžoval v 16. minutě, kdy jej v jeho teritoriu na levé straně hřiště našel Pinto, Rausch nacentroval na Abdellaoueho a ten už si proti Kraftovi věděl rady - 1:0. Hosté poté převzali iniciativu a snažili se o rychlou odpověď, jejich herní projev byl však naprosto bezradný.

Některé náznaky šancí sice Bayern měl, živo však bylo více nadále na opačné straně hřiště. Ve 37. minutě našel Stindl Rausche, který si obhodil Lahma a zblízka poslal míč o chloupek vedle levé tyče. Hannoveru vyčkávání a hra na brejky bohatě stačila a jeho brankář Zieler kromě několika centrů nemusel nikterak klíčově zasahovat.

Do druhého poločasu hostující kouč van Gaal poslal dva čerstvé hráče, nebylo mu to ale nic platné v 51. minutě. Rausch se Schlaudraffem po nakrátko rozehraném rohu zakombinovali a prve jmenovaný z úhlu poslal míč na bránu, před níž nešťastně tečoval hlavou Gómez a balon zaplul za překvapeného Krafta k zadní tyči - 2:0. Bayern se ale nevzdával a čtyři minuty nato vykřesal naději, když Ribéry od koncové čáry dokázal nacentrovat a Robben netradičně hlavou snížil na 2:1.

Hostující tým začal šlapat a naopak ten domácí byl jako opařen, naštěstí pro něj však relativně brzy přišla uklidňující třetí branka. V 62. minutě se z dobrých třiceti metrů odhodlal ke střele Pinto a míč přes prsty chybujícího Krafta doskákal až za brankovou čáru - 3:1. Na druhé straně se pokoušel opět dostat svůj tým do hry Robben, po kombinaci s Gómezem ale pálil jen do boční sítě a další střelecký pokus nizozemského křídelníka zachytil jistý Zieler.

Pokud Bayern v této chvíli ještě doufal v obrat, tak v 73. minutě se ocitl zcela na dně. Stindl fauloval Brena a sudí normálně odpískal volný přímý kop, brazilský obránce ale hloupě oplácel a od Dr. Dreese nemohl vidět nic jiného než červenou kartu. Ve zbývajícím čase každý chvilku tahal pilku, spíš byli ale domácí blíže čtvrtému gólu než hosté snížení. Dolnosasové tak každopádně slaví cenné vítězství, zatímco Mnichované poprvé po deseti letech prohráli tři soutěžní utkání v řadě a prohloubili svoji krizi.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 Fc Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

To Lenny: na to, ze to pises skoro vsude, uz je to celkem slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to po druhe....skoro jsem to trefil Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 x 2:2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 x 2:2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady je možna i 1

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover 96 1:3 Bayern München

Reagovat
smazaný uživatel

I doubt it:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak vypada to s Bayernem?

Reagovat
Filip12

No pro fans Bavoráků bbě 3:1 pro Hannover

Reagovat
Filip12

*blbě

Reagovat
smazaný uživatel

V klubu se něco děje! To není možný Van Gaal se bude poroučet Jsme na zemi a musíme vstát FC BAYERN

Reagovat
patrikhm

Bayern není na zemi,jen prostě neskončí první

Akorát mě mrzí podzimní překvapení Mainz,kam spadl a taky Hoffenheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele