34. kolo
14.05.2011 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - 1. FC Norimberk 3:1

Především díky výbornému druhému poločasu porazil Hannover v duelu pozitivních překvapení sezóny Norimberk 3:1 a pojistil si čtvrtou pozici před mocně finišujícím Mainzem. Hosté i přes dnešní neúspěch obsadili skvělou šestou příčku.

Ačkoliv oběma mužstvům o nic extra nešlo, začalo utkání z obou stran velice disciplinovaně a snad žádný souboj nebyl vypuštěn. Favorizovaní domácí měli postupem času přece jen navrch a ve 22. minutě málem vedli, když Ya Konanovu střelu vyrazil Schäfer nepřesvědčivě těsně vedle tyče. O to větší překvapení přišlo tři minuty nato, Eigler vysunul debutanta Wießmeiera a ten vyběhnutého Zielera přeloboval jako zkušený rutinér - 0:1.

Odpověď Hannoveru na sebe ale nenechala dlouho čekat, ve třicáté minutě si na rohový kop z pravé strany naběhl Haggui a z bezprostřední blízkosti srovnal na 1:1. Poté měl příležitost hostující Chandler a také druhý poločas nastartovali lépe Frankové, když jen těsně minul hlavičkující Nilsson a slovenský rychlík Mak v tváří tvář Zielerovi nezachoval chladnou hlavu.

Přesně po hodině hry tak opět propukla radost na druhé straně, Schlaudraff přihrál Rauschovi, který si skrz Chandlera posunul míč do středu hřiště a krásnou střelou na zadní tyči poslal svůj tým do vedení 2:1. Norimberskou reakci přinesl pokus Pinoly, který ale z ostrého úhlu nezacílil dobře, a v 78. minutě bylo naopak rozhodnuto. Loučící se ikona FCN Mintál fauloval Schlaudraffa ve vápně a Ya Konan následnou penaltou uzavřel na 3:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Filipow

0:3 a Hannover půjde do Evropy s mínusovým skóre..

Reagovat
smazaný uživatel

1 4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele