34. kolo
14.05.2011 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - VfB Stuttgart 2:1

Bayern zvládl svojí úlohu, otočil vývoj utkání v jihoněmeckém šlágru a Stuttgart porazil 2:1, přesto ale nakonec na druhou pozici nedosáhl. Z vítězství v tabulce střelců se alespoň může radovat Mario Gómez, jehož bývalí spoluhráči zakončili strastiplnou sezónu na konečné dvanácté příčce.

Domácí poprvé nastoupili v nových červeno-zlatých dresech a od počátku předváděli to, co se od nich očekávalo. Hon za brzkou úvodní brankou začal v sedmé minutě šancí Robbena, kterého ale dobře vykryl Ulreich, jenž měl poté obrovské štěstí, když po Robbenově příhře přestřelil z nějakých dvou metrů branku Klose. Příležitosti ovšem měli i Švábové, Butt si ovšem poradil jak se střelou Kuzmanoviće, tak s pokusem Okazakiho.

Dlouhodobě se ale Bayernu nepodařilo mít utkání pod kontrolou a ve 24. minutě bylo z jejich pohledu zle. Boulahrouz nahrál Harnikovi, kterého neuhlídal Contento, načež následoval centr na zadní tyč a pohodové zakončení Okazakiho - 0:1. Domácí vypadli z role, v 37. minutě ale ukázal svojí genialitu opět Robben, jenž skvělým pasem vyšachoval celou soupeřovu obranu a Gómez potvrdil pověst kanonýra - 1:1. I přesto mohlo VfB jít do šaten s vedením v kapse, to by ale proti Pogrebňakovi nesměl parádně zasáhnout Butt.

Po změně stran už Bavorové věděli, že to vzhledem k vedení Leverkusenu s druhým místem neklapne, a na hře se to negativně projevilo. Kouč Jonker tak provedl střídání a v 71. minutě se mohl radovat, když právě novic na hřišti Kroos zahrával přímý kop a těsně před Ulreichem míč zasáhl Schweinsteiger - 2:1. Stuttgartší se již na odpor nezmohli a deset minut před koncem málem inkasovali potřetí, po Lahmově centru ale trefil Gómez jen břevno a skóre se tak již v Allianz Aréně neměnilo.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velkolepě zakončíme tento nevelkolepý ročník - 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

DRŽ HUBU

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem hodnotit konec sezony uplně jinak,ale aspon Liga Mistrů bude a další sezona bude ve znamení BAYERNU BAYERN 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verim ze Bayern se v poslednim kole nebude mylit a spravi si chut finisem neprilis povedene sezony... 4:1 (Leverkusen klopytne a FCBM jeste bude druhy ;) )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN 3 body a Cisse dá hattrick Leverkusenu.A příští rok v brance s Neuerem vyhrajeme všechno.FC BAYERN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2 0-Gomez,Gomez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele