16. kolo
11.12.2010 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - FC St. Pauli 3:0

Bayern potvrdil domácí neomylnost z poslední doby, před vlastními fanoušky zvítězil popáté v řadě a díky triumfu 3:0 nad St. Pauli poskočil zpět na pohárové pozice. Hostující tým naopak i přes statečný výkon zůstává v dolní polovině tabulky.

Bundesligový nováček v Allianz Aréně začal bez zbytečné bázně a hany a ve třetí minutě měl úvodní šanci, Bartels ale z dobré střelecké pozice poslal míč mimo. Pak už začal hrát Bayern po několika pološancích přišel k vedení v 16. minutě. To se za vápnem prosadil ke střele Hamit Altintop a trefil se nádherně do pravého růžku branky - 1:0. Bavorové pak pokračovali v menším tlaku, střely Ribéryho a Kroose ale v sobě příliš nebezpečí nenesly.

St. Pauli posléze ale začalo opět přidělávat problémy a v závěru poločasu přišly jeho šance. Ebbers nejprve pálil těsně vedle, chvíli nato hostujícího hrota našel Lehmann a tentokrát musel zasahovat Butt. Tečku za první půlí pak udělal Kroos, proti jeho pěkné ráně ale předvedl neméně vydařený zákrok Kessler.

Po změně stran již hosté měli výkřik "Toooor" na rtech, po Kruseho přihrávce a zakončení aktivního Ebberse ale Mnichovany zachránil na brankové čáře Contento. Poté se už ale opět rozjela domácí mašina a k neudržení byla hlavně dvojice Müller - Altintop, kteří během chvilky hned několikrát zaměstnali Kesslera, jenž senzačně vychytal pokus druhého jmenovaného, zatímco při střele nejlepšího střelce MS ho zachránila branková konstrukce.

Menší z hamburských celků byl stále ve hře až do 68. minuty, to Kessler fauloval Müllera a uviděl červenou kartu, jeho náhradník Hain navíc proti Lahmově penaltě neměl šanci - 2:0. Hosté se přesto nevzdávali a po ráně Bartelse zachraňoval z domácího pohledu na čáře tentokrát Tymoščuk, v 79. minutě ale bylo definitivně hotovo, když si Ribéry pohrál s Guneschem i Hainem a do prázdné branky zvýšil na 3:0. Jelikož pak Hain vyrazil střely Altintopa a Ribéryho, tak stejným skóre i utkání skončilo.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:2-------- FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

3 0

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me, pokud bude zapas probihat bez vyraznejsi chyby obrany FCB, tak 3:0... Pokud se vloudi chybicka, 3:1 :) Mia san Mia!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni moznost spravne :) Jen tak dal!! Doufam, ze ve Stuttgartu budeme neomylni...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomeze pry sklatila chripka... :/ Tak to uz nam tech utocniku moc nezbyva... Doufejme, ze Thommy to zachrani ;)

Reagovat
klokan.paul

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele