9. kolo
23.10.2010 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - VfL Wolfsburg 2:1

Norimberk si díky skvělému výkonu Gündogana připsal v domácím prostředí tři body proti Wolfsburgu a alespoň na pár chvil se vzdálil bezprostřednímu boji o udržení.

Der Club začal utkání velkým náporem a velkým kvantem šancí. Nejprve se nedokázali prosadit Frantz s Pinolou, nicméně zoufat mohli jen do jedenácté minuty. Schieber přistrčil před šestnáctku míč Ilkayi Gündoganovi, jenž se pravačkou nemýlil a umístěnu ránou nedal Hitzovi v brance hostí žádnou šanci.

Tým Steva McClarena na odpověď čekal do 28. minuty. Norimberk nezachytil jeho průnik po levé straně, Marcelu Schäferovi se podařilo procpat míč na přední tyč, kam si naběhl Grafite a ani bránění od Pinoly mu nezabránilo v překonání Raphaela Schäfera. Od té doby jako by na hřišti existoval pouze jeden celek, a to ten hostující. Skóre se už ale nepovedlo změnit ani jednomu.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky v nezměněné sestavě, na rozdíl od závěru první půle aktivnější byli domácí. V 63. minutě obelstil šikovný norimberský útočník Schieber u rohového praporku své dva strážce, pronikl do šestnáctky. Od koncové čáry pak předal míč pod sebe Gündoganovi, jehož ránu dokázal ještě před Hitzem tečovat Mike Frantz a rozhodl tak o výsledku.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele