16. kolo
11.12.2010 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - VfL Wolfsburg 0:0

Kaiserslauternu se i přes dobrý výkon během celého utkání nepovedlo Wolfsburgu oplatit poslední krutou porážku a musí se tak spokojit s bodem.

Oba týmy začaly utkání jak se sluší a patří na bundesligu ve slušném tempu, nicméně šance stále nepřicházely. Lautern se co do přesnosti sice soupeři dokázal vyrovnat, nicméně Diego Benaglio v jeho brance si mohl klidně podat žádost na pracovní úřad.

Prvního a jediného vzruchu se tak Betzenberg dočkal až ve 33. minutě, Schäfer ale pokus Petsose dokázal zhatit. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl po návratu z kabin měnit.

Wolfsburg si na své první ohrožení domácí branky počkal do padesáté minuty. Ziani krásnou otevírací přihrávkou našel Pekaríka, který pronikl do šestnáctky a odcentroval, jenomže jak Džeko tak i Diego za ním nebyli toho, aby míč dopravili do branky.

Největší příležitost utkání a její spálení ale má na svědomí slovenský útočník Nemec, jemuž se po Tiffertově rohu ve stoprocentní příležitosti nepodařilo hlavou překonat skvělého Benaglia.

Stadion Fritze Waltera pak ještě jednou zasténal po Petsosově hlavičce z 82. minuty, anii ta ale skóre nezměnila a týmy se rozešly smírně po utrápené remíze.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele