24. kolo
27.02.2010 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Bochum - 1. FC Norimberk 0:0

Utkání velmi chudé na zajímavé situace skončilo celkem očekávanou remízou 0:0. S tou může být spokojená spíš Bochum, ačkoliv v zápase o něco aktivnější Norimberk se díky ní minimálně do zítřka dostal z předposlední příčky.

Sestupem ohrožení hosté začali aktivněji, první možnost ale přišla v sedmé minutě na druhé straně. Pasem z vlastní poloviny oslovil Maltritz Šestáka, slovenský reprezentant ale měl problémy se zpracováním a následně vystřelil slabě. Norimberk působil v kombinaci jistěji a v 22. minutě poprvé rozrušil domácího brankáře Heerwagena, hlavička střelce Bunjaka ale cíl o chlup minula.

Poté se mnoho minut nic nedělo a až pět minut před přestávkou se do zakončení dral norimbersky Choupo-Moting, svoji střelu ale poslal jen do boční sítě. Okamžik před závěrem poločasu ale mohlo jít do vedení VfL, když se míč vrátil k Šestákovi a ten zblízka vystřelil, na brankové čáře ovšem hosty zachránil Pinola.

Druhou půli začal aktivněji opět hostující tým, což jen dotvrzovaly střely Bunjaka a Choupo-Motinga, v 61. minutě ale mělo FCN štěstí, když Maroh tečoval Šestákovu střelu jen těsně vedle tyčky své branky. Oba trenéři se pak snažili rozproudit zápas střídáními, ty ale trn z paty nevytrhly ani na jedné straně.

V sedmdesáté minutě opět málem kousla Bochum, když po Fuchsově centru hlavičkoval agilní Šesták a Schäfer v hostující brance měl velké problémy. Na druhé straně se k přímému kopu postavil bochumský odchovanec Gündogan, svůj mateřský klub sice vyděsil, ale góla nedal. V závěru pak zbytečně odkopl pryč míč Bunjaku, za což od Gagelmanna uviděl druhou žlutou a bude svému týmu chybět.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele