6. kolo
20.09.2009 17:30 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Hertha BSC - SC Freiburg 0:4

Freiburg spráskal doma v Berlíně tápající Herthu a ta spadla až na úplné dno ligové tabulky. Domácí už v poločase prohrávali 0:3 a zkázu dokonal po přestávce Banović. SC Freiburg si tak připsalo další vítězství, další z půdy soupeře a obsadilo 11. příčku.

Burchert v domácí brance se ještě ani pořádně nerozkoukal a už lovil balon ze sítě. Obrana Herthy nestačila na rychlou kombinaci hostí a zcela volně stojící Banović poprvé napnul síť na Olympijském stadionu. Berlíňané kontrovali o tři minuty později, Ebertovu přímému volnému kopu scházely milimetry. To domácí mělo mrzet dvojnásob, stačily totiž čtyři minuty a hosté udeřili podruhé - Banović našel v pokutovém území Makaidiho a ten nezaváhal - 0:2.

Hráči Herthy byli v šoku, což jen nahrávalo agilním hostům. Ve 22. se v obrovské anci ocitl Bechmann, možností zvýšit už na 3:0 však pohrdl. Hra domácích se dále nelepšila, hráči prohrávali osobní souboje, kazili kombinace a do útoku i do obrany byli minimální. Toho využil Idrossou a zasadil třetí hřebíček do rakve, ve 42. minutě přesprintoval Bengtssona a v pohodě zavěsil. Tím dokonal berlínskou tragédii, ztrapněná Hertha odcházela do šaten za mohutného, plně odůvodněného, pískotu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí už v trochu lepším stavu, šest minut po jeho začátku se v šanci ocitl Wichniarek, v 55. minutě střílel ze střední vzdálenosti Cicero. O dvě minuty později z podobné pozice hrozil Ebert, a to už se Pouplin musel pořádně natáhnout. Za dalších osm minut znovu hrozil Cicero. Málo však Hertě platné, lekci z produktivity udělovali hosté. V 68. minutě si výborný Banović narazil s Idrissou a zvýšil na potupných 4:0. To už Herthu definitivně položilo a Freiburg uspokojilo. Utkání se dohrálo ve volném tempu a Freiburg si tak vítězství 4:0 plně užil.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 Hertha už by mohla zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cerwi

tak tohle čekal asi málo kdo Herta

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co sa to deje...urcite nejaky pokles sa dal ocakavat po odchode %Simuniča, Panteliča a Voronina...čo už musia sa zdvihnut a ist hore....a ten Wichniarek??citil som ze pohori ako pred rokmi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele