33. kolo
01.05.2010 15:30 CET
6 : 1
(4:0)

Reportáž

Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach 6:1

Hannover na sobě od minulého kola, kdy prohrál o tři góly v Leverkusenu, evidentně zapracoval a špatně hrající Mönchengladbach sestřelil v poměru 6:1. Čtyři ze svých gólů vstřelili domácí v první půli, v 53. minutě to bylo už 5:0 a na snižující branku Herrmanna reagoval patnáct minut před koncem Bruggink.

Už od první minuty směřoval Hannover jedinným směrem - na branku Gladbachu. Hosté měli štěstí už ve třetí minutě, kdy zůstaly nevyslyšeny protesty domácích proti zjevné ruce Brouwerse v pokutovém území. Minutu na to hlavičkoval po volném kopu nebezpečně Ya Konan. Další minutu na to střílel nad Balitsch.

O pět minut později už musel zasahovat Bailly, na krátkou vzdálenost ale Hankeho vychytal. Vedení domácích už ale viselo ve vyduchu a v 16. minutě s ním Bailly už nic nenadělal - Haggui inteligentně prodloužil volný kop přesně do pravého růžku - 1:0. Sedm minut poté zvyšoval Pinto, jehož střela z osmadvaceti metrů belgickému gólmanovi hostů proklouzla mezi prsty.

Hannover k aktivitě přidával produktivitu, a tak to větinou vycházelo co šance, to gól - v 27. minutě si na Schulzův centr naběhl Konan a zase o gól zvýšil vedení domácích. Osm minut na to střílel Hanke, o další tři minuty později to zkoušel znovu Konan a až ve 39. minutě konečně přišel další gól - Ya Konan přihrál Hankemu a proti němu byl Bailly bezmocný. Do poločasu se tak šlo po poměrně jednoznačném průběhu za stavu 4:0.

Ani ve druhé půli na sebe nenechal první gól dlouho čekat, osm minut po začátku nový hráč na hřišti Sofian Chahed, jenž nahradil svalovými potížemi zastiženého Konana, úspěšně zakončil domácí kombinaci - 5:0. Po pátém gólu už tempo obou družstev, zejména však toho domácího, začínalo pomalu upadat, přesto se však diváci ještě dvou branek dočali. Nejprve v 69. minutě snížil Herrmann. Na to o pět minut později zareagoval šestým gólem domácích Bruggink a stanovil tak konečný stav 6:1.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ebola SVK

Ďurica bída na druhú. Vraj rozohrať sa na MS. To si mal vybrať inú ligu Tak dúfam ,že tento v základe v afrike nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele