25. kolo
21.03.2009 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Hannover 96 2:2

Již pátou remízu v řadě si na své konto připsal Hoffenheim a je už sedm utkání bez prohry. Dnes to TSG nedokázalo změnit ani proti nejslabšímu venkovnímu týmu soutěže Hannoveru, který mohl i vyhrát, ale nakonec si odváží bod za remízu 2:2.

Od začátku mělo utkání předpokládaný průběh, domácí tým si brzy vytvořit tlak, hosté se bránili na vlastní půlce. První šanci měl Weis, jemuž posadil míč na hlavu centrem Sanogo, domácí záložník ale netrefil dobře. Ve 20. minutě fauloval na postranní hraně pokutového území Rausch Becka a sudí Stark nařídil penaltu. K té se postavil Teber, a ačkoliv si Enke na míč sáhl, se štěstím byl kop proměněn - 1:0.

Jenže odpověd Dolnosasů na sebe nechala čekat jen dvě minuty. Při Brugginkově přímém kopu domácí obrana zcela zapomněla na Balitsche, který míč usměrnil přesně k pravé tyči - 1:1. Na hře padlé branky neměl moc velký vliv, po půlhodině vychytal Beckovu ránu Enke, na druhé straně Bruggink zase nevyužil skvělou přihrávku Pinta. Do přestávky ještě zaujal loket domácího Gustava do Brugginkova břicha, Stark ovšem situaci neviděl.

Hned po změně stran hlavičkoval po dalším Brugginkově přímáku vedle Andreasen, na druhé straně byl sám před Enkem Eduardo, proti hostujícímu brankáři ale neuspěl. Poté přišla hluchá část zápasu, která skončila až po 70. minutách, kdy po Teberově centru hlavičkoval vedle Compper. Zato Hannoverští předvedli, jak se hlavičkuje. V 74. minutě poslal z pravé strany centr opět skvělý Bruggink, na míč si naskočil Eggimann a hlavou mířil přesně ke vzdálenější tyči - 1:2.

Domácí kouč Rangnick pak vsadil vše na jednu kartu, totiž ofenzivu. Poslal do hry také útočníka Wellingtona, což se mu zlatě vyplatilo v 84. minutě. Brazilského útočníka našel přízemním centrem Teber, Wellington nezazmatkoval, udělal kličku Schulzovi a míč uklidil přesně k tyči - 2:2. Chvíli nato si vzal slovo sám Teber a před gólem znamenající obrat zachránilo hosty břevno. Enke pak ještě musel ukázat své umění proti Sanogovi, bodový zisk ale již Hannover udržel.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

4:1 Hoffenheim!

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
pavel.fotbal

Budete se divit, ale Hannover bude největší překvapení víkendu - můj tip 2:3 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

musí vyhrát Hoffenheim mám na ně vsazené. Když vyhrajou tak bych vyhrál 2500 kč,-

Reagovat
Tomtaf

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim hraje domá a věřím že uspěje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele