21. kolo
21.02.2009 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Eintracht Frankfurt 0:1

Karlsruhe nedokázalo využít perfektní možnost, jak se dostat ze zóny sestupu a nenavázalo tak na dobré výkony z poslední doby. Výhra nad Hamburkem se tak zdá být pouhou náhodou, teď už KSC začíná zase "šlapat" ve starých kolejích. Naopak Frankfurt poskočil už na dvanáctou pozici a na pásmo sestupu si vytvořil pětibodový náskok.

O utkání rozhodla pouze jediná branka, kterou dal Frankfurt na začátku druhé půle, domácí i přes velkou snahu a místy i tlak už vyrovnat nedokázali. Utkání se hrálo ve velkém tempu a první větší možnost se urodila už po sedmi minutách hry. Da Silva se pokusil propasírovat míč přes skvěle chytajícího Prödla nadvakrát, nicméně ani jednou se mu to nepovedlo.

Eintracht poprvé ohrozil branku domácích v 18. minutě, rána Liberpuslose z 20 metrů však šla těsně nad. V dalším průběhu ale bylo stále nebezpečnější Karlsruhe, v polovině druhého poločasu pálil nad Stindel, dvakrát se do hlavičky dostal Buck, jenže oba pokusy minuly o několik centimetrů tyčku.

Druhý poločas začal chytrým tahem kouče Friedhelma Funkela, jenž i přes tlak soupeře zvolil ofenzivní tah, poslal do hry náhradníka Caia, jenž vystřídal Petroviče. Ten se mu bohatě odměnil po devíti minutách hry.V jediné vážnější šanci svého týmu báječným projektilem asi ze 17 metrů trefil přesně pravý horní roh Millerovi brány.

A tak začali bílomodří bít na ještě větší poplach, po čtyřech minutách od inkasovaného gólu střílel Federico, nicméně rána z nouze v brance neskončila. Pak se na chvíli oba celky odmlčely a žádné možnosti se neurodily, ovšem až krátce po 70. minutě pálili domácí jako o život. Jenže když nebyl dvakrát úspěšný Stindl a o chvilku později ani Frederico, výsledek se už nezměnil.

V příštím kole jede Karlsruhe do bouřlivého prostředí do Stuttgartu, kde bude velmi těžké bodovat, Frankfurt přivítá na domácím stránku také velmi pikantního soupeře - Schalke 04.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

fenin snad dal gol 0 :1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele