26. kolo
05.04.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Borussia Mönchengladbach 0:0

Borussia si přivezla z posledního Karsruheru pouhopouhý bod a to je v nemilosdrném boji o záchranu málo. Hosté se ani moc nesnažili, citelně se projevila absence vykartovaného Marina, Karsruhe bylo na hřišti lepším týmem a remíza tak může mrzet hlavně švábský tým.

Ani jeden tým se ze začátku k útočení moc neměl, úvodní střelu zápasu v 9. minutě Freisovi zblokoval Dante. O šest minut později to na Baillyho zkoušel i Mützel, stejně jako o dvě minuty později Federico na gólmana hostů nevyzrál. Střední část prvního poločasu by se dala charektizovat slovním spojením - absolutní nuda - hrálo se ve středu hřiště a diváci na tribunách pískali. Stačilo však málo a domácí fanoušci začali své hráče tlačit dopředu, impulsem jim k tomu byla Federicova střela, jež jen těsně minula hostující svatyni. O dvě minuty později, ve 41. minutě, pak hrozil ještě Görlitz, ani ten však neuspěl a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Po přestávce oba týmy mírně ožily, vidět to bylo především na hráčích hostů, čtyři minuty po začátku druhé půle hrozil Deams, po něm v 53. minutě Neuville, ještě předtím však zahrozil na druhé straně Brazilec Federico. To bylo však na dlouhou dobu všechno, Gladbach se omezil téměř výhraně na defenzívu a domácím chyběla trocha štěstí.

Drtivý tlak domácích dával Gladbachu prostor k nebezpečným brejkům, jeden takový zakončoval v 71. minutě mimo Colauti, Karsruhe na to na druhé straně odpovědělo Matmourovou střelou mimo. V 78. minutě pak znovu minul Saglik. V závěru utkání se už na obou týmech výrazně projevila únava a žádný z nich neměl sílu strhnout výhru v zápase na svou stranu.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

GO GO KRS

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste par bodu a jste pryc ze sestupoveho pasma,Gladbach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele