20. kolo
14.02.2009 15:30 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Hannover 96 - VfB Stuttgart 3:3

Parádní utkání se šesti góly viděl Hannover, kde domácí tým remizoval se Stutgartem 3:3. VfB v Dolním Sasku vedl již 2:0, domácí ale těsně před přestávou vyrovnali a ke konci druhé půli dokonce dokonali obrat. Hosté ale ještě dokázali vyrovnat, čímž udrželi ligovou neporazitelnost pod koučem Babbelem.

Ten musel být hodně spokojen s tím, jak jeho ovečky začaly. Stejně jako před týdnem v Leverkusenu hrály hodně ofenzivně a i tentokrát se dostaly brzy do vedení. V 7. minutě našel Hitzlsperger pěknou kolmicí Gomeze, který podél vybíhajícího Enkeho uklidil míč k tyči - 0:1. O dvě minuty měl tentýž hráč na noze druhou branku, po Magninově centru se ale dobře nezorientoval. Domácí odpověděli pokusy Schulze a Fahrenhorsta, v 17. minutě pak málem srovnal navrátilec do sestavy Tarnat, jeho dorážku ze tří metrů ale zblokoval Magnin.

Ve 22. minutě ale udeřili hosté. Hilbert si na půli hřiště vzal míč a doběhl s ním až k pokutovému území, kde nahrál na střed Lanigovi a ten s přehledem poslal míč do protipohybu bezmocného Enkeho - 0:2. Domácí jedenáctka byla šokována, až ve 33. minutě se dostal k hlavičce Schulz, ovšem nic z toho nebylo. Poté poslal domácí kouč Hecking na hřiště Rosenthala namísto trápícího se Eggimanna a výsledek se dostavil.

Hannover vrátily do hry dvě standardky. Ve 43. minutě prošel Krzynówkův rohový kop až na zadní tyč, kde míč nekompromisně poslal do sítě Jiří Štajner - 1:2. Ve druhé minutě nastavení se Krzynówek přesunul do role střelce. Z levé strany zakroutil svůj přímý kop k přední tyči a zmrazený Lehmann se stačil jen dívat - 2:2.

Po změně stran domácí pokračovali v ofenzivně, hned ve 48. minutě jen těsně minul Tarnatovu pobídku Štajner. Na druhé straně zahrozil o sedm minut později Gomez, jenže neupěl a poté přišla fáze utkání, kde se zajímavého nestalo vůbec nic. Až s příchodem 70. minuty se bylo opět na co koukat, nejprve musel proti Rosenthalově střele zasahovat Lehmann, chvíli nato bývalého reprezentačního brankáře vyzkoušel hlavičkou Schulz.

Sled šancí pokračoval, Krzynówek střílel v 75. minutě mimo, o tři minuty později oslovil Lanig Gomeze, ten ale ve stoprocentní šanci selhal. Za další tři minuty se to hostující kanonýr snažil napravit nahrávkou na Boulahrouze, ten ale taktéž neuspěl a naopak v 85. minutě dali gól domácí. Rosenthal vymyslel parádní nahrávku na Forssella a ten tváří v tvář proti Lehmannovi nezaváhal - 3:2. Zaváhali však jeho spoluhráči, dvě minuty nato totiž nechali zcela volného Hitzlspergera, který převzal přihrávku od Laniga a levačkou prostřelil Enkeho - 3:3. A jelikož to byla poslední interesantní situace v utkání, body se dělily.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Veřím 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele